Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Alles op Wielen

Heeft het wielen, dan hebben wij een passende verzekering. Van bijzondere bromfiets tot ex-legervoertuig.

Hobby & Recreatie

Van groepsreis tot je camper of een feest die je organiseerd? Wij hebben de verzekeringsoplossing!

Wonen & Gezin

Je belangrijkste bezittingen goed en voordelig gedekt onder één dak en met vaste contactpersonen.

Particuliere verzekeringen: niet alleen een verzekering, maar ook een oplossing:

Als specialist op het gebied van verzekeringen help ik je graag met alle problemen waar je tegenaan loopt. Ik heb me verdiept in de mogelijkheden van het verzekeren bij de verschillende maatschappijen en zoek de uitdaging om een oplossing te bieden voor je risico’s.

Wat ik je kan bieden? Veel ervaring met uiteenlopende vaak bijzondere zaken. Goede contacten binnen de branche die nodig zijn om zaken voor elkaar te krijgen en direct contact met elkaar zodat we samen zaken ook voor elkaar krijgen in een vaak complexe situatie.

Persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen:

Heb je een bijzondere verzameling in huis of een mooie collectie auto’s? Dan is het regelen van een verzekering niet altijd even simpel. Je wilt immers een goede dekking tegen een scherpe premie. Wat als je bijvoorbeeld een jetski hebt gekocht en je huidige maatschappij niet meedenkt? Ben je in het bezit van meerdere woningen en verhuur je deze, of heb je een estep met stepondersteuning gekocht en zoek je een goede dekking? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op; 020-4360436 Jeffrey@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Wel of geen scootmobiel

Wij krijgen veel vragen over dit onderwerp en het blijkt in de praktijk allemaal lang niet altijd even helder. Zo komt het voor dat voertuigen worden verkocht op de 2e handsmarkt met de melding dat het een scootmobiel betreft, maar blijkt in de praktijk dat het gaat een brommobiel of dat er een ongekende Piaggio Ape 50 of een TM, omgebouwd tot foodtruck wordt verkocht met de melding dat een kenteken niet nodig is.

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google