Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Alles op Wielen

Heeft het wielen, dan hebben wij een passende verzekering. Van bijzondere bromfiets tot ex-legervoertuig.

Hobby & Recreatie

Van groepsreis tot je camper of een feest die je organiseerd? Wij hebben de verzekeringsoplossing!

Wonen & Gezin

Je belangrijkste bezittingen goed en voordelig gedekt onder één dak en met vaste contactpersonen.

Niet alleen een verzekering, maar ook een oplossing

Als specialist op het gebied van particuliere verzekeringen help ik jou graag met alle problemen waar jij tegenaan loopt! Ik heb mij verdiept in de mogelijkheden van het verzekeren en zoek de uitdaging om een oplossing te bieden voor jouw risico’s.

Wat ik kan bieden ten opzichte van een verzekeraar waar je alles zelf moet regelen? Ik denk mee om niet alleen de risico’s te verzekeren, maar ook te beperken. Hierdoor zorgen wij er samen voor dat de belangrijkste zaken verzekerd en veilig bewaard blijven!

Persoonlijk contact en maatwerkoplossingen

Heb je een bijzondere verzameling in huis of een mooie collectie auto’s? Dan is een verzekering niet altijd even simpel te regelen. Je wilt namelijk een goede dekking en tevens een scherpe premie. Wat doe je bijvoorbeeld als je een jetski hebt gekocht en je huidige maatschappij wilt niet meedenken? Ben je in het bezit van meerdere woningen en verhuur je deze of heb je een scootmobiel gekocht en zoek je een goede dekking?
Wij helpen je graag.

Neem contact op; 020-4360436 Jeffrey@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google