Alles op Wielen

Heeft het wielen, dan hebben wij een passende verzekering. Van bijzondere bromfiets tot ex-legervoertuig.

Hobby & Recreatie

Van groepsreis tot je camper of een feest die je organiseerd? Wij hebben de verzekeringsoplossing!

Wonen & Gezin

Je belangrijkste bezittingen goed en voordelig gedekt onder één dak en met vaste contactpersonen.

Particuliere verzekeringen: niet alleen een verzekering, maar ook een oplossing:

Als specialist op het gebied van verzekeringen help ik je graag met alle problemen waar je tegenaan loopt. Ik heb me verdiept in de mogelijkheden van het verzekeren bij de verschillende maatschappijen en zoek de uitdaging om een oplossing te bieden voor je risico’s.

Wat ik je kan bieden? Veel ervaring met uiteenlopende vaak bijzondere zaken. Goede contacten binnen de branche die nodig zijn om zaken voor elkaar te krijgen en direct contact met elkaar zodat we samen zaken ook voor elkaar krijgen in een vaak complexe situatie.

Persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen:

Heb je een bijzondere verzameling in huis of een mooie collectie auto’s? Dan is het regelen van een verzekering niet altijd even simpel. Je wilt immers een goede dekking tegen een scherpe premie. Wat als je bijvoorbeeld een jetski hebt gekocht en je huidige maatschappij niet meedenkt? Ben je in het bezit van meerdere woningen en verhuur je deze, of heb je een estep met stepondersteuning gekocht en zoek je een goede dekking? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op; 020-4360436 Jeffrey@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

De ANWB stopt met het verzekeren van verschillende woningtypen

De ANWB / Unigarant gaat stoppen met het verzekeren van verschillende type woningen. Bij de overgang van het huidige ANWB Woonpakket naar de nieuwe ANWB Woonverzekering worden er een groot aantal verzekeringen beeindigd. Zo is het binnen het ANWB Woonpakket niet meer mogelijk om de volgende type woningen te verzekeren;

Samenwerking Stapstep en Bokhorst Verzekeringen

Heb jij een step met stepondersteuning zoals een StapStep of een UrbMob Kick&Go? Wij kunnen een WA-dekking aanbieden voor E-steps die aan onderstaande regels voldoet. Het moet gaan om een: E-step met stepondersteuning (dus geen zelfstandige voortbeweging/geen werkende gashendel)…

Wel of geen scootmobiel

Wij krijgen veel vragen over dit onderwerp en het blijkt in de praktijk allemaal lang niet altijd even helder. Zo komt het voor dat voertuigen worden verkocht op de 2e handsmarkt met de melding dat het een scootmobiel betreft, maar blijkt in de praktijk dat het gaat een brommobiel of dat er een ongekende Piaggio Ape 50 of een TM, omgebouwd tot foodtruck wordt verkocht met de melding dat een kenteken niet nodig is.

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google

Smart Wheelz importeert elektrische scooters, fietsen en e-choppers

Smart Wheelz uit Goes importeert elektrische scooters, fietsen en e-choppers uit China, waar de voertuigen volledig worden gemaakt naar wens van het Nederlandse bedrijf. De volledige ‘vloot’ is ondergebracht bij Bokhorst Verzekeringen. 

Natuurlijk Crossen en Toer’n blij met hulp van Bokhorst Verzekeringen

Milieuvriendelijk – en goed verzekerd – toer’n in de Overijsselse natuur Het begon met een leuke kinderactiviteit op de crossbaan in de achtertuin, maar het bedrijfje Natuurlijk Crossen in het Overijsselse Mander wilde ook volwassenen laten genieten van lekker…

‘Pizzeria on wheels’ veilig verzekerd

Holy Moly maakt pizza’s op locatie. Collectieve polis maakt bijzonder concept mogelijk Ben van Duijn uit Abcoude bedacht en ontwikkelde een bijzonder concept: een pizzeria op wielen. Je belt ‘m op en hij komt bij jou voor de deur een ovenverse pizza bakken. ,,Ik heb…