Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Bijzondere bromfiets

door | 26 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

De bijzondere bromfiets, een licht langzaam voertuig die niet aan de eisen van een reguliere bromfiets voldoet.
Ze komen dus niet op kenteken, maar gelukkig krijgen wij ze wel in de verzekering. Zo zorgen wij ervoor dat je gewoon veilig de weg op kan!

Bijzondere bromfiets / brommer met verzekeringsplaatje

De bijzondere bromfiets is een innovatief voertuig dat niet in aanmerking komt voor een Europese typegoedkeuring, maar wel door de RDW is erkent als goedgekeurd motorvoertuig.

‘Niet op kenteken, maar wel een verzekeringsplaatje’

Door deze combinatie komt de bijzondere bromfiets niet op kenteken, maar wel in aanmerking voor een verzekeringsplaatje!

Een E-step mag niet de openbare weg op!

De elektrische step, zoals veel gekocht wordt bij bijvoorbeeld de MediaMarkt is vaak niet goedgekeurd door de RDW als bijzondere bromfiets. Deze voertuigen mogen nog niet de openbare weg op, waardoor ze enkel op eigen terrein gebruikt mogen worden. Hiervoor kunnen ze nog niet verzekerd worden!

‘Er kan alleen een geldige dekking worden afgegeven, als het voertuig wordt erkent als bijzonder’

Welke bromfietsen zijn bijzonder?

Jouw bromfiets is natuurlijk bijzonder, maar wordt die ook door de RDW erkent als bijzonder? Er kan alleen een geldige dekking worden afgeven, als het voertuig wordt erkent als bijzonder. Kijk op de site van de RDW om te zien of jouw voertuig als bijzonder wordt erkent!

Jeffrey
Robert Eecen
Ik krijg veel vragen over de bijzondere bromfietsen en het verzekeren van bijvoorbeeld een elektrische step en ken de optie's. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.