Horeca

Lekker eten op locatie of thuisbezorgd, ondernemen in de horeca is voor elke vorm weer anders. Wat voor ondernemer ben jij?

Scooter zakelijk geen (maaltijd)bezorging

Heb jij een scooter om klanten te bezoeken, een boodschap te doen of voor woon-werkvereer van een van de medewerkers? Bekijk hier onze oplossing!

Recreatie Verhuur

Als verhuurder moet je een aantal zaken goed regelen en is maatwerk een must. Laat ons je helpen het goed te regelen.

Evenementen

Of je nu een dorpsfeest van 800 man organiseert, een volledige optocht met 50 praalwagens of juist een kleine vergadering wilt verzekeren, wij hebben de oplossing.

Geen KvK

De ondernemende particulier die belegd, die verzameld, die organiseerd, maar is geen ondernemer voor de Kamer van Koophandel.

Overig zakelijk

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Bekijk al onze mogelijkheden of vraag naar de onbekende weg. Dag ons uit voor de zoektocht!

Onze dienstverlening

Bij ons kun je als ondernemer – groot of klein – terecht voor het op de juiste manier regelen van je verzekeringen, zowel privé als zakelijk. Ook als je actief bent bij een vereniging als bestuurder, helpen wij je graag.

 

Persoonlijk contact en maatwerkoplossingen

Heb je een bijzondere verzameling in huis of een mooie collectie auto’s dan is verzekeren niet altijd even simpel te regelen. je wil namelijk een goede dekking en tevens een scherpe premie. Heb je bijvoorbeeld een jetski gekocht en wil je huidige maatschappij die niet meedenken, wat doe je dan? Ben je in het bezit van meerdere woningen en verhuur je deze of heb je een scootmobiel gekocht en zoek je een goede dekking? Wij helpen je graag.

Neem contact op; 020-4360436
Marnix@bokhorstverzekeringen.nl

Wagenparken met minibusjes

Wagenparken met minibusjes voor personenvervoer.

Wagenparken

Oplossingen voor wagenparken vanaf 6 stuks tot 50.

Grote wagenparken

Wagenparken met meer dan 50 voertuigen.

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google