Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het opstarten of uitbreiden van uw bedrijfsactiviteiten? Bokhorst Verzekeringen biedt professioneel advies en ondersteuning. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen en adviseren over de (on)mogelijkheden. Daarnaast denken we graag mee als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Als specialist in het verzekeren van bijzondere risico’s verzekeren wij bijna alle voorkomende risico’s. Wij zijn een ervaren speler in de verzekeringsbranche en hebben de oplossing vaak al in huis beschikbaar of we weten waar we moeten zijn. Zeker voor de recreatieverhuur van motorvoertuigen hebben we unieke producten ontwikkeld. Maar we hebben ook voor carnavalsverenigingen exclusieve oplossingen voor de bestuurdersaansprakelijkheid en voordelige oplossingen voor de praalwagens. Binnen horeca Nederland zijn we bekend met onze oplossingen voor bezorgrestaurants en vele treintjes, foodtrucks en andere bijzondere motorvoertuigen zijn bij ons verzekerd over de nu bijna 18 jaar dat we actief zijn.

Kortom, heb je een bijzondere vraag? Wij zoeken graag naar de beste oplossing. Waar andere vaak afhaken, zien wij kansen en door onze ervaring en contacten kunnen we ook vaak een passende oplossing aanbieden. Ook als de mogelijkheden in Nederland beperkt zijn of de premie’s onbetaalbaar zijn geworden, kijken we naar internationale oplossingen. Wij doen altijd ons best om met een oplossing te komen en nemen je serieus.

Ben je op zoek naar hulp? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 020 – 436 0 436 of door een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl.

Bij Bokhorst Verzekeringen bieden wij zowel online gemak als persoonlijk contact wanneer dat wenselijk is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

VVP Advies Award 2022 - Bokhorst Verzekeringen

Bekijk alle mogelijkheden die wij aanbieden:

lees alles over ons & de  dienstverlening zoals wij die aanbieden

Online alles regelen omdat het makkelijk en voordelig is. Persoonlijk advies en hulp zodra dat wenselijk is. Dat is verzekeren anno nu.

Het bieden van gemak & eenvoud in combinatie met de persoonlijke benadering zijn de belangrijkste pijlers onder het bedrijf. In deze tijd van steeds groter is beter……( lees; onpersoonlijk, onbereikbaar, etc. ) wil Bokhorst Verzekeringen voor jou een partner zijn waarop je kunt vertrouwen en bouwen.

Bokhorst Verzekeringen is opgericht op 4 april 2005 als onafhankelijk en zelfstandig tussenpersoon in verzekeringen. In de afgelopen 18 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een middelgrote tussenpersoon gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers.

Inmiddels verzorgen wij de verzekering(en) voor ruim 3500 particulieren en meer dan 500 bedrijven.

Wij zijn je graag van dienst;

Marnix Bokhorst

Wat kan je van ons verwachten

Wij zijn:

 • Onafhankelijk tussenpersoon in schade & uitvaartverzekeringen.
 • Zelfstandig. Geen andere financiële onderneming of verzekeraar heeft een belang in ons bedrijf.

Wij bieden:

 • Online verzekeringen aan, met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op priijs en kwaliteit en deze direct af te sluiten.
 • Persoonlijk contact voor hulp & advies via de telefoon, mail, webcam of bij ons op kantoor.
 • Maatwerk omdat je niet standaard bent, maar bijzonder!
 • Binnen 1 pakket verschillende maatschappijen combineren en zo het beste & voordeligste pakket samenstellen.
 • De website is optimaal; zowel via de mobiel, tablet of PC 24/7 beschikbaar om je te helpen waar nodig.
 • Alle polissen krijg je indien mogelijk direct digitaal toegezonden. Snel, duidelijk en overzichtelijk.
 • Schadeverhaal service; heb je een schade geleden dan verzorgen wij het verhalen van deze schade.
 • Geen abonnement; de kosten worden apart gemeld op de polis (indien mogelijk), zijn passend en worden in rekening gebracht als onderdeel van de totale premie.

Wij hebben:

 • Een inschrijving bij de Koophandel ( KvK ) nummer : 86795406 op naam van Bokhorst Verzekeringen B.V.
 • Een vergunning van de Autoriteit Financiële markten ( AFM ) Ons vergunningsnummer is: 12049081
 • Een aansluiting bij de Stichting klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KiFiD) Onder aansluitnummer: 300.018389
 • De erkenning als; Erkend Financieel adviseur van de Stichting Erkenningsregeling adviseurs ( SEH) : registratienr. 15389
 • Een passende beroeps en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Heb je ons nodig:

Wij zijn gevestigd in Ilpendam, regio Zaanstreek, Waterland. Ilpendam is gelegen tussen; Amsterdam Noord en Purmerend.

Gegevens:
Bezoekadres: Dorpsstraat 80 | 1452 PJ | Ilpendam
Postadres: Postbus 36039 | 1020 MA | Amsterdam

Contact opnemen:
Telefoonnummer: 020 – 436 0 436
E-mail adres: info@bokhorstverzekeringen.nl
App-lijn: ( alleen berichten ) 06-46541933
Noodhulp: Bel het Alarmnummer van de maatschappij ( 24 uur per dag )

Social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube

Wat zijn de kosten

Indien je een nieuwe of lopende verzekering over- of afsluit bij Bokhorst Verzekeringen, dan brengen wij je naast de gebruikelijke provisie (zoals die is ingebouwd in de premie) geen extra kosten in rekening in de vorm van een serviceabonnement of andere abonnementsvorm.

Bij alle berekeningen en/of de offerte die je van ons krijgt zijn de kosten reeds in de premie verwerkt. Als wij andere werkzaamheden voor je uitvoeren waarvoor apart kosten in rekening worden gebracht, dan informeren wij je daarover altijd vooraf en deze afspraak vastleggen in een dienstverleningsopdracht.

Om inzicht te geven in de·kosten per verzekering; voor het advies, service, bemiddeling en de schade afhandeling. Hierbij per productgroep een opgaven in % van de premie.

Particulier Schadeverzekeringen

 • Motorvoertuigverzekering(en) 20 %
 • Woonhuis / Inboedel en Kostbaarheden 10 t/m 25 %
 • Aansprakelijkheid / Rechtsbijstand en Ongevallen 10 t/m 25 %
 • Caravan / Kampeerauto / Fiets en Pleziervaartuig 20 %
 • Reis en Annulering 20 t/m 35 %
Op verzoek sturen wij u, voorafgaande aan het afsluiten van de verzekering, de voor die verzekering en maatschappij geldende provisie opgaven.
 

Uitvaartverzekering(en)

Overzicht kosten voor advies, bemiddeling en service bij uitvaartverzekering(en)

 • Advies kosten zijn € 55,- per uur.
 • Bemiddelingskosten € 35,- en onderhoud & service kosten € 15,- per jaar gedurende de looptijd.

Of je nu hulp nodig hebt bij het afsluiten van de verzekering of je hebt schade die op één van de lopende verzekeringen is gedekt. Je kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de e-mail en bij bijzondere situaties zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar. Kortom persoonlijke service & deskundig advies indien nodig of wenselijk.

Omdat wij met bijna alle verzekeringsmaatschappijen een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten, is het vrijwel altijd mogelijk om de lopende verzekeringen per direct over te zetten naar ons agentschap onder dezelfde voorwaarden & premie.

Wil je overstappen? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op; info@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Vacature

Bokhorst Verzekeringen is op zoek naar een enthousiaste collega.

Wij zoeken een:

– Commerciële Binnendienst Medewerker /  part-time voor 24 of 32 uur. 

Is het tijd voor iets nieuws, een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je, met volop uitdaging en verdere groeimogelijkheden. Tijden zijn flexibel in te vullen om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je gezin en/of andere activiteiten. Kortom een mooie kans op een leuke baan in Ilpendam.

Bokhorst Verzekeringen is actief in schadeverzekeringen, voor de (ondernemende) particulier en voor ZZP / MKB ondernemers die behoefte hebben aan maatwerk en persoonlijk contact. Dit aangevuld met de online mogelijkheden van vandaag. Ons motto is: Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere en afwijkende risico’s zoals foodtrucks, recreatie verhuur van o.a. e-scooters, horeca, last-mile delivery diensten en andere nieuwe mobiliteitsmogelijkheden.Je komt te werken in een team met 7 collega’s aangevuld met 1 of 2 leerplekken voor BOL, BBL, en HBO duaal opleidingen. We willen verder groeien, maar dan wel op een goede en gezonde manier. Dus stap voor stap.

Herken je jezelf in deze punten;

 • Je voelt je prettig in een commerciële omgeving binnen een klein team.
 • Jij zoekt naar een oplossing en weet die ook succesvol toe te passen.
 • Jij wilt jezelf verder ontwikkelen, opleidingen volgen en de digitale uitdagingen aangaan.
 • Jij wilt onderdeel zijn van een innoverend bedrijf en groeien als mens en specialist.

Herkenbaar? Dan ben jij degene die we zoeken. Wij hebben een prima aanbod klaarliggen voor een leuke baan, maar dan moet jij wel de drive hebben om je verder te ontwikkelen in dit boeiende vak, bij een kantoor wat vooruit wil!

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op;

Marnix Bokhorst.

Mail naar vacature@bokhorstverzekeringen.nl of bel 020 – 436 0 436  .

===================================================

Functie-eisen & aanbod;

Gezonde invulling werk-privé  –  Klantgericht – Communicatief vaardig  – Sociale betrokkenheid – Creatief

Opleidingsniveau: MBO of hoger – Je bent in het bezit van WFT Basis & WFT Schade particulier of bereid deze op korte termijn te behalen.

Salaris in lijn met leeftijd en ervaring – Thuiswerkvergoeding en reisvergoeding – Opleidingsbudget

===================================================

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag van: 09:00 – 17:30 uur.
 • Zaterdag en Zondag: Gesloten.
 • Website: 24 uur per dag beschikbaar / aanvragen nemen wij de eerstvolgende werkdag in behandeling.

Voor schadegevallen waarbij direct handelen noodzakelijk is, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen via het noodnummer: +31 20 436 0 436 of direct met de maatschappij.

Kijk voor alle dienstverlening rondom lopende verzekeringen op: www.bokhorstverzekeringen.nl 

Pagina VVP Bijzondere risico's