Heeft u vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het opstarten of uitbreiden van uw bedrijfsactiviteiten? Bokhorst Verzekeringen biedt professioneel advies en ondersteuning. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen en adviseren over de (on)mogelijkheden. Daarnaast denken we graag mee als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Als specialist in het verzekeren van bijzondere risico’s verzekeren wij bijna alle voorkomende risico’s. Wij zijn een ervaren speler in de verzekeringsbranche en hebben de oplossing vaak al in huis beschikbaar of we weten waar we moeten zijn. Zeker voor de recreatieverhuur van motorvoertuigen hebben we unieke producten ontwikkeld. Maar we hebben ook voor carnavalsverenigingen exclusieve oplossingen voor de bestuurdersaansprakelijkheid en voordelige oplossingen voor de praalwagens. Binnen horeca Nederland zijn we bekend met onze oplossingen voor bezorgrestaurants en vele treintjes, foodtrucks en andere bijzondere motorvoertuigen zijn bij ons verzekerd over de nu bijna 18 jaar dat we actief zijn.

Kortom, heb je een bijzondere vraag? Wij zoeken graag naar de beste oplossing. Waar andere vaak afhaken, zien wij kansen en door onze ervaring en contacten kunnen we ook vaak een passende oplossing aanbieden. Ook als de mogelijkheden in Nederland beperkt zijn of de premie’s onbetaalbaar zijn geworden, kijken we naar internationale oplossingen. Wij doen altijd ons best om met een oplossing te komen en nemen je serieus.

Ben je op zoek naar hulp? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 020 – 436 0 436 of door een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl.

Bij Bokhorst Verzekeringen bieden wij zowel online gemak als persoonlijk contact wanneer dat wenselijk is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

VVP Advies Award 2022 - Bokhorst Verzekeringen

Bekijk alle mogelijkheden die wij aanbieden:

lees alles over ons & de  dienstverlening zoals wij die aanbieden

Online alles regelen omdat het makkelijk en voordelig is. Persoonlijk advies en hulp zodra dat wenselijk is. Dat is verzekeren anno nu.

Het bieden van gemak & eenvoud in combinatie met de persoonlijke benadering zijn de belangrijkste pijlers onder het bedrijf. In deze tijd van steeds groter is beter……( lees; onpersoonlijk, onbereikbaar, etc. ) wil Bokhorst Verzekeringen voor jou een partner zijn waarop je kunt vertrouwen en bouwen.

Bokhorst Verzekeringen is opgericht op 4 april 2005 als onafhankelijk en zelfstandig tussenpersoon in verzekeringen. In de afgelopen 18 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een middelgrote tussenpersoon gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers.

Inmiddels verzorgen wij de verzekering(en) voor ruim 3500 particulieren en meer dan 500 bedrijven.

Wij zijn je graag van dienst;

Marnix Bokhorst

Wat kan je van ons verwachten

Wij zijn:

 • Onafhankelijk tussenpersoon in schade & uitvaartverzekeringen.
 • Zelfstandig. Geen andere financiële onderneming of verzekeraar heeft een belang in ons bedrijf.

Wij bieden:

 • Online verzekeringen aan, met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op priijs en kwaliteit en deze direct af te sluiten.
 • Persoonlijk contact voor hulp & advies via de telefoon, mail, webcam of bij ons op kantoor.
 • Maatwerk omdat je niet standaard bent, maar bijzonder!
 • Binnen 1 pakket verschillende maatschappijen combineren en zo het beste & voordeligste pakket samenstellen.
 • De website is optimaal; zowel via de mobiel, tablet of PC 24/7 beschikbaar om je te helpen waar nodig.
 • Alle polissen krijg je indien mogelijk direct digitaal toegezonden. Snel, duidelijk en overzichtelijk.
 • Schadeverhaal service; heb je een schade geleden dan verzorgen wij het verhalen van deze schade.
 • Geen abonnement; de kosten worden apart gemeld op de polis (indien mogelijk), zijn passend en worden in rekening gebracht als onderdeel van de totale premie.

Wij hebben:

 • Een inschrijving bij de Koophandel ( KvK ) nummer : 86795406 op naam van Bokhorst Verzekeringen B.V.
 • Een vergunning van de Autoriteit Financiële markten ( AFM ) Ons vergunningsnummer is: 12049081
 • Een aansluiting bij de Stichting klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KiFiD) Onder aansluitnummer: 300.018389
 • De erkenning als; Erkend Financieel adviseur van de Stichting Erkenningsregeling adviseurs ( SEH) : registratienr. 15389
 • Een passende beroeps en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Heb je ons nodig:

Wij zijn gevestigd in Ilpendam, regio Zaanstreek, Waterland. Ilpendam is gelegen tussen; Amsterdam Noord en Purmerend.

Gegevens:
Bezoekadres: Dorpsstraat 80 | 1452 PJ | Ilpendam
Postadres: Postbus 36039 | 1020 MA | Amsterdam

Contact opnemen:
Telefoonnummer: 020 – 436 0 436
E-mail adres: info@bokhorstverzekeringen.nl
App-lijn: ( alleen berichten ) 06-46541933
Noodhulp: Bel het Alarmnummer van de maatschappij ( 24 uur per dag )

Social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube

Wat zijn de kosten

Indien je een nieuwe of lopende verzekering over- of afsluit bij Bokhorst Verzekeringen, dan brengen wij je naast de gebruikelijke provisie (zoals die is ingebouwd in de premie) geen extra kosten in rekening in de vorm van een serviceabonnement of andere abonnementsvorm.

Bij alle berekeningen en/of de offerte die je van ons krijgt zijn de kosten reeds in de premie verwerkt. Als wij andere werkzaamheden voor je uitvoeren waarvoor apart kosten in rekening worden gebracht, dan informeren wij je daarover altijd vooraf en deze afspraak vastleggen in een dienstverleningsopdracht.

Om inzicht te geven in de·kosten per verzekering; voor het advies, service, bemiddeling en de schade afhandeling. Hierbij per productgroep een opgaven in % van de premie.

Particulier Schadeverzekeringen

 • Motorvoertuigverzekering(en) 20 %
 • Woonhuis / Inboedel en Kostbaarheden 10 t/m 25 %
 • Aansprakelijkheid / Rechtsbijstand en Ongevallen 10 t/m 25 %
 • Caravan / Kampeerauto / Fiets en Pleziervaartuig 20 %
 • Reis en Annulering 20 t/m 35 %
Op verzoek sturen wij u, voorafgaande aan het afsluiten van de verzekering, de voor die verzekering en maatschappij geldende provisie opgaven.
 

Uitvaartverzekering(en)

Overzicht kosten voor advies, bemiddeling en service bij uitvaartverzekering(en)

 • Advies kosten zijn € 55,- per uur.
 • Bemiddelingskosten € 35,- en onderhoud & service kosten € 15,- per jaar gedurende de looptijd.

Of je nu hulp nodig hebt bij het afsluiten van de verzekering of je hebt schade die op één van de lopende verzekeringen is gedekt. Je kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de e-mail en bij bijzondere situaties zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar. Kortom persoonlijke service & deskundig advies indien nodig of wenselijk.

Omdat wij met bijna alle verzekeringsmaatschappijen een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten, is het vrijwel altijd mogelijk om de lopende verzekeringen per direct over te zetten naar ons agentschap onder dezelfde voorwaarden & premie.

Wil je overstappen? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op; info@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Vacature: Word Jij Onze Nieuwe Junior Verzekeringsadviseur?
Bokhorst Verzekeringen, gevestigd in Ilpendam, is op zoek naar een gedreven teamspeler om ons team te versterken.

Wie we zoeken: Fulltime Junior / Aankomend Verzekeringsadviseur.
Bij ons draait het niet alleen om verzekeringen; we zijn allesbehalve formeel en saai. Hier geen eindeloze vergaderingen in stropdassen of een muffe kantooromgeving. Bij Bokhorst Verzekeringen gaat het om zwarte koffie, sport, pingpong, biljarten, omdenken en een frisse instelling.

Bokhorst Verzekeringen heeft zich gespecialiseerd in schadeverzekeringen, zowel voor particulieren met ondernemingszin als voor ZZP’ers en MKB-ondernemers die op zoek zijn naar maatwerk en persoonlijke aandacht.

Ons motto luidt: “Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder.”

Onze kernactiviteit is het verzekeren van unieke en afwijkende risico’s, zoals foodtrucks, recreatieve verhuur van e-scooters, horeca, last-mile delivery services en andere innovatieve mobiliteitsoplossingen. We bedienen internationale klanten en breiden daardoor onze activiteiten verder uit.

We ontwikkelen en beheren onze websites en CRM-systeem intern. Ook werken we nauw samen met verzekeringspartners om nieuwe verzekeringsproducten en op maat gemaakte oplossingen voor specifieke branches te creëren. Voorbeelden hiervan zijn het Bokhorst Recreatiepakket en, zeer recentelijk, Steppolis.nl. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de boeiende projecten waar we aan werken en waar we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Daarnaast bieden we via 2ekansverzekeringen.nl de mogelijkheid om verzekeringen aan te vragen, zelfs als er een ‘bijzonderheid’ in het verleden is en kun je via terugnaarhuis.nl een internationale uitvaartverzekering aanvragen. We doen nog meer, maar dat komt vanzelf wel als je kennis komt maken.

Als lid van ons team werk je nauw samen met 10 collega’s en bieden we ruimte voor 1 of 2 leerplekken voor studenten in verschillende opleidingstrajecten, zoals BOL, BBL en HBO duaal. We willen groeien, maar wel op een verantwoorde en geleidelijke manier en jij kan met ons meegroeien.

Als salaris moet je denken aan een bedrag van € 2.100,- tot € 3.500,- afhankelijk van je instap niveau. We hebben diverse regelingen o.a. thuiswerk, reiskosten en een premievrij pensioen. Kortom ook daar een compleet en goed verhaal in lijn met onze ambitie.

Ben je geïnteresseerd? Ik vertel je graag meer.

Bel: 020 – 436 0 436 en vraag naar Marnix Bokhorst.

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag van: 09:00 – 17:30 uur.
 • Zaterdag en Zondag: Gesloten.
 • Website: 24 uur per dag beschikbaar / aanvragen nemen wij de eerstvolgende werkdag in behandeling.

Voor schadegevallen waarbij direct handelen noodzakelijk is, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen via het noodnummer: +31 20 436 0 436 of direct met de maatschappij.

Kijk voor alle dienstverlening rondom lopende verzekeringen op: www.bokhorstverzekeringen.nl 

Pagina VVP Bijzondere risico's