Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Motor

door | 26 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Eindelijk je motor rijbewijs behaald maar wordt de verzekering niet geaccepteerd.

De motorverzekering, ook voor bijzondere zaken

Wegens het vermogen van veel motoren in combinatie met de leeftijd van de bestuurder, kan het zijn dat de verzekering niet geaccepteerd wordt.

‘Dit kan in veel gevallen ook de doorslaggevende factor zijn’

De waarde van het voertuig kan een factor zijn waardoor de aanvraag niet wordt geaccepteerd. Maar jouw ervaring speelt hierin een grote rol. Dit kan in veel gevallen ook de doorslaggevende factor zijn. Zo kunnen we laten zien dat jij als motorrijder verder vooruitkijkt dan de gemiddeld autobestuurder!

Motor in de winter niet in gebruik door de mooi-weer-rijder

De mooi weer rijder haalt enkel voor de zomerse dag de motor uit de stalling. Vaak zijn dit de best gepoetste motorfietsen waarmee het door de eigenaar is uitgesloten deze te gebruiken in de winter met gepekelde wegen.
De motor staat vaak de gehele winter binnenshuis te pronken. Natuurlijk wil je dan niet onnodig betalen voor een verzekering. Hiervoor zijn speciale verzekeringen met seizoen gebruik en winterstalling.

‘Bekijk de mogelijkheden’

Staat jouw motor nog in het buitenland, of moet deze nog gekeurd worden?

Bekijk de mogelijkheden via ons partnerlabel kortetermijnverzekeringen pagina!

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Voor veel verzekeraars stoppen de mogelijkheden bij een bepaalde leeftijd, waarde of vermogen. Jeffrey weet juist de mogelijkheden. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.