bokhorst_verzekeringen_bezorgbrommer_verzekering-m

De mogelijkheid zoeken in onmogelijkheden

Om je een beeld te geven hoe en wat wij doen vind je onderstaand een paar voorbeelden van onze mogelijkheden! Misschien staat de oplossing voor jou hier al gelijk tussen, zo niet horen wij graag tegen welke drempels jij aanloopt, zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken!

Neem contact op: 020-436 0 436
Marnix@bokhorstverzekeringen.nl

Verzekering voor de verzamelaar

Als verzamelaar weet u hoe kostbaar en dierbaar uw verzameling kan zijn. Of het nu gaat om auto’s, munten, sieraden of andere bijzondere bezittingen, het is belangrijk om deze te beschermen met de juiste verzekering. Wij bieden verzekeringen aan voor verzamelaars met grote en kostbare verzamelingen, zodat u gerust kunt zijn dat uw bezittingen goed verzekerd zijn. Laat ons uw verzekering regelen, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: uw verzameling verder uitbreiden en genieten.

Bedrijfspand particulier verzekeren

Als ondernemende particulier kan het soms moeilijk zijn om uw bedrijfspand te verzekeren, Zeker zonder een KVK-nummer. Maar bij ons is dat geen enkel probleem. Wij bieden verzekeringen aan voor in particulier bezit zijnde; bedrijfspanden, woonhuizen, beleggingspanden, etc. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte tegenslagen.

Particuliere evenementen verzekering

Wilt u een groot feest organiseren, maar bent u bezorgd over de hoge kosten en het risico? Met onze particuliere evenementenverzekering bent u goed verzekerd. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of jubileum, wij bieden de juiste dekking voor elk type evenement. Zo kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet: het organiseren van een onvergetelijk feest zonder zorgen. Laat ons de verzekeringen regelen, zodat u zich kunt focussen op het organiseren van het feest.

Verzekering voor de autoverzamelaar

Bescherm je waardevolle autoverzameling met onze exclusieve autoverzameling polis. Of je nu een collectie oldtimers of bijzondere modellen hebt, wij begrijpen de passie van elke liefhebber. Onze polis biedt maatwerk, met of zonder rijrisico. Kies voor zekerheid en geniet zorgeloos van je unieke autocollectie!

Verzekeren van beleggingspanden

Als belegger in box 3 / bedrijfspanden, recreatiewoningen of andere beleggingen wilt u natuurlijk dat uw investering goed beschermd is. Daarom bieden wij verzekeringen aan voor beleggingspanden en andere beleggingen in onroerend goed. Zo kunt u gerust zijn dat uw beleggingen goed verzekerd zijn en u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: het behalen van rendement. Laat ons de verzekering regelen, zodat u zich kunt focussen op wat er echt toe doet.

De beste verzekering voor jouw bijzondere pand!

Wij begrijpen dat jij niet standaard bent maar bijzonder! Daarom bieden wij een op maat gemaakte opstalverzekering voor jouw gebouw incl. gebruik voor kamerverhuur. Deze verzekering is speciaal voor particuliere pandeigenaar die een woning of  appartementencomplex bezitten en deze gebruiken voor  kamerverhuurder maar geen KVK-inschrijving hebben. Kortom particuliere verhuur.

Waarmee kunnen wij je helpen? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
– via Advieskeuze.nl

Ik ben bij de adviseur terecht gekomen om een verzekering op mijn Vespacar te krijgen. Omdat er een aantal dingen mis zijn gegaan met het keuren van mijn Ape 50 bij het RDW heb ik meerdere kentekens maar ook verzekeringen moeten aanvragen. In alles heeft de adviseur mij zowel schriftelijk als mondeling zeer goed te woord gestaan. Zowel vriendelijk als professioneel! Ondanks dat ik nu mijn verzekering bij ANWB afgeloten heb ivm het voordeel zal ik Bokhorst Verzekeringen toch bij iedereen aanbevelen.

Marco
– via Advieskeuze.nl