Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

bokhorst_verzekeringen_bezorgbrommer_verzekering-m

De mogelijkheid zoeken in onmogelijkheden

Om je een beeld te geven hoe en wat wij doen vind je onderstaand een paar voorbeelden van onze mogelijkheden! Misschien staat de oplossing voor jou hier al gelijk tussen, zo niet horen wij graag tegen welke drempels jij aanloopt, zodat we samen naar de beste oplossing kunnen zoeken!

Neem contact op: 020-436 0 436
Marnix@bokhorstverzekeringen.nl

Verzekering voor de verzamelaar

Als verzamelaar weet u hoe kostbaar en dierbaar uw verzameling kan zijn. Of het nu gaat om auto’s, munten, sieraden of andere bijzondere bezittingen, het is belangrijk om deze te beschermen met de juiste verzekering. Wij bieden verzekeringen aan voor verzamelaars met grote en kostbare verzamelingen, zodat u gerust kunt zijn dat uw bezittingen goed verzekerd zijn. Laat ons uw verzekering regelen, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: uw verzameling verder uitbreiden en genieten.

Bedrijfspand particulier verzekeren

Als ondernemende particulier kan het soms moeilijk zijn om uw bedrijfspand te verzekeren, Zeker zonder een KVK-nummer. Maar bij ons is dat geen enkel probleem. Wij bieden verzekeringen aan voor in particulier bezit zijnde; bedrijfspanden, woonhuizen, beleggingspanden, etc. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte tegenslagen.

Particuliere evenementen verzekering

Wilt u een groot feest organiseren, maar bent u bezorgd over de hoge kosten en het risico? Met onze particuliere evenementenverzekering bent u goed verzekerd. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of jubileum, wij bieden de juiste dekking voor elk type evenement. Zo kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet: het organiseren van een onvergetelijk feest zonder zorgen. Laat ons de verzekeringen regelen, zodat u zich kunt focussen op het organiseren van het feest.

Verzekeren van beleggingspanden

Als belegger in box 3 / bedrijfspanden, recreatiewoningen of andere beleggingen wilt u natuurlijk dat uw investering goed beschermd is. Daarom bieden wij verzekeringen aan voor beleggingspanden en andere beleggingen in onroerend goed. Zo kunt u gerust zijn dat uw beleggingen goed verzekerd zijn en u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: het behalen van rendement. Laat ons de verzekering regelen, zodat u zich kunt focussen op wat er echt toe doet.

Waarmee kunnen wij je helpen? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
– via Advieskeuze.nl

hier een nieuwe tekst

Naam
– via …