Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Verzekeren van beleggingspanden

door | 10 feb 2022 | Ondernemend Particulier, Zakelijk

Als belegger in bedrijfspanden, recreatiewoningen of andere beleggingen wilt u natuurlijk dat uw investering goed beschermd is. Daarom bieden wij verzekeringen aan voor beleggingspanden en andere beleggingen in onroerend goed. Zo kunt u gerust zijn dat uw beleggingen goed verzekerd zijn en u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: het behalen van rendement. Laat ons de verzekering regelen, zodat u zich kunt focussen op wat er echt toe doet.

Meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Heb jij een 2e, 3e of 4e huis gekocht, puur om extra inkomsten te creëren? Vaak is dit particulier lastig te verzekeren omdat de maatschappijen je als bedrijf gaan zien. Wij bieden oplossingen voor particulieren die van ondernemen houden. Neem gelijk contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *