Bezorgdiensten

door | 10 feb 2022 | Horeca & bezorgdiensten, Zakelijk

Collectieve maatwerk oplossingen

  • Collectieve maatwerk oplossing voor wagenparken in gebruik voor de bezorging. Vanaf 5 voertuigen hebben wij maatwerk oplossingen voor wagenparken die actief zijn vanuit een eigendom/huur/lease overeenkomst. Dit verzorgen wij via één van onze Nederlandse verzekeraars zoals bijvoorbeeld: NN, ASR & Allianz of via onze assurantiebeurs mogelijkheden.
  • Informeer naar de unieke mogelijkheden die wij hebben om grotere wagenparken vanaf 50 stuks zeer concurrerend te verzekeren via onze internationale partner: ZEGO

Wil je meer weten? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Het goed en tegen een redelijke premie verzekeren van wagenparken die actief zijn in bezorgdiensten is een echte uitdaging. Door de schadelast zijn de premie's de laatste jaren fors opgelopen. In veel gevallen is het te ver doorgeschoten. Mede daarom zijn wij actief met verzekeringsvormen waarin we uitgaan van rijgedrag en de daadwerkelijk gereden kilometers. Op basis van data kunnen we dan verassend voordelige oplossing aanbieden die je als ondernemer verder helpen in de concurrerende markt van de bezorgdiensten. Ik of één van mijn collega's helpen je graag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *