Of je nu alles onder dezelfde pakketverzekering wilt verzekeren, of dat je gewoon rond wilt kijken wat er mogelijk is in een verzekeringspakket; Bij het Totaal Service Pakket is alles mogelijk.

Totaal service pakket met korting oplopend tot wel 12%!

Verzekeraars vinden het prettig als zij, naast de specifieke risico’s ook de standaard risico’s, die ook vaak een lager risico zijn, mogen meeverzekeren. Om dit voor jou ook aantrekkelijk te maken geven zij pakketkortingen!

Naast deze pakketkorting, krijgen wij ook meer mogelijkheden en komen sneller tot acceptatie bij de maatschappij.

‘Alles is mogelijk’

Op onze website hebben wij veel pagina’s om je alvast wat in te lezen van de mogelijkheden zijn en welke oplossingen wij kunnen aanbieden. Echter kan het goed zijn dat jouw oplossing hier (nog) niet bij staat!
Ongeacht hoe erg wij onze best doen om alles zo duidelijk mogelijk neer te zetten, kan het voor iedereen makkelijk zijn om gewoon een pakketverzekering aan te vragen voor de risico’s die jij niet wilt lopen!

De niet bestaande verzekering?

Wat natuurlijk ook nog een mogelijkheid is: jouw verzekering bestaat nog niet!
Wij zijn constant op zoek naar een uitdaging en horen graag waar jij tegen aan loopt bij het zoeken naar een verzekering. Als er nog geen oplossing voor bestaat, betekend dit niet dat het geen mogelijkheid is om te verzekeren!

Een mooi voorbeeld hiervoor is bijvoorbeeld de StapStep! Een elektrische step die wel de goedkeuring heeft om de weg op te mogen. Wij zijn hier de eerste in Nederland die hiervoor een dekking hebben kunnen vinden!

‘Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder’

Neem direct contact met ons op, zodat wij gelijk kunnen kijken wat de beste oplossing voor jou is!

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Ik spreek veel met de acceptanten van de verzekeraars en weet precies welke maatschappijen de beste dekkingen bieden voor jouw risico!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *