Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

(E-scooter) Verhuur

Stap ook in in ons collectief met gunstige premie en flexibele verzekeringsvoorwaarden. Zowel voor de aanprakelijkheid en de WAM Dekking motorvoertuigen.

Personenvervoer

Zorg voor de juiste dekking als je personen gaat vervoeren met een huifkar of een treintje of iest dergelijks.

Bezorgbrommer

Dekkingen voor de brommer, de fiets en voor schade die bezorgers kunnen oplopen. Wij hebben het totale pakket om onbezorgd te kunnen bezorgen.

Verkopen op locatie

De juiste mix voor de mobiele ondernemer; de foodtruck en de aansprakelijkheid in één klap geregeld.

Vakantie woning / verhuur chalet

Investeren in recreatiewoningen is populair en terecht. Zelf gebruiken of volop verhuren, wij hebben de passende verzekering.

Evenement / optocht

Neem je deel aan een optocht of ben je de organisator? Zorg voor de juiste dekkingen zodat dat deel van je bord is.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een bijzonder risico en wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We hebben ruime ervaring in veel verschillende bijzondere risico’s en de daarbij passende verzekeringen.

Bekijk onze mogelijkheden en we horen graag wat je voor je kunnen betekenen. Van pizzatruck tot feesttent en van e-scooterpark tot wagenparken. In veel gevallen hebben we de oplossing in huis die niet alleen tijd en geld besparen, maar ook bijdragen aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid die we denk ik allemaal graag willen nastreven.

Niet te verzekeren?

In veel gevallen kunnen wij bijzondere bezittingen of afwijkende risico’s onderbrengen bij de diverse maatschappijen waarmee we samenwerken. Zo hebben we voor veel risico’s al uitgewerkte pakketten klaarliggen en al collectieve oplossingen gemaakt.

Neem contact op; 020-4360436
robert@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google