Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

(E-scooter) Verhuur

Stap ook in in ons collectief met gunstige premie en flexibele verzekeringsvoorwaarden. Zowel voor de aanprakelijkheid en de WAM Dekking motorvoertuigen.

Personenvervoer

Zorg voor de juiste dekking als je personen gaat vervoeren met een huifkar of een treintje of iest dergelijks.

Bezorgbrommer

Dekkingen voor de brommer, de fiets en voor schade die bezorgers kunnen oplopen. Wij hebben het totale pakket om onbezorgd te kunnen bezorgen.

Verkopen op locatie

De juiste mix voor de mobiele ondernemer; de foodtruck en de aansprakelijkheid in één klap geregeld.

Vakantie woning / verhuur chalet

Investeren in recreatiewoningen is populair en terecht. Zelf gebruiken of volop verhuren, wij hebben de passende verzekering.

Evenement / optocht

Neem je deel aan een optocht of ben je de organisator? Zorg voor de juiste dekkingen zodat dat deel van je bord is.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een bijzonder risico en wil je met ons overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We hebben ruime ervaring in veel verschillende bijzondere risico’s en de daarbij passende verzekeringen.

Bekijk onze mogelijkheden en we horen graag wat je voor je kunnen betekenen. Van pizzatruck tot feesttent en van e-scooterpark tot wagenparken. In veel gevallen hebben we de oplossing in huis die niet alleen tijd en geld besparen, maar ook bijdragen aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid die we denk ik allemaal graag willen nastreven.

Niet te verzekeren?

In veel gevallen kunnen wij bijzondere bezittingen of afwijkende risico’s onderbrengen bij de diverse maatschappijen waarmee we samenwerken. Zo hebben we voor veel risico’s al uitgewerkte pakketten klaarliggen en al collectieve oplossingen gemaakt.
Zo zijn onze oplossingen ook al voorbij gekomen op Carnavalsfan.nl. Druk op de link om het interview te lezen!

Neem contact op; 020-4360436
robert@bokhorstverzekeringen.nl

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Onze exclusieve collectivieiten

Frisian Motors

Frisian Motors

De Leffert, een milieuvriendelijke elektrische transporter! Bokhorst Verzekeringen is fan van elektrische voertuigen; Zo hebben wij al lange tijd een samenwerking met Frisian Motors. Voor het verzekeren van, de door Frisian Motors ontwikkelde Leffert elektrische...

Bestuurdersaansprakelijkheid voor carnavalsverenigingen

Bestuurdersaansprakelijkheid voor carnavalsverenigingen

Sinds juli 2021 is het verplicht voor stichtingen en verenigingen om een bestuurdersaansprakelijkheid te verzekeren. Maar wat is dit? En hoe kan je dit verzekeren? Je zet je hart in voor de zaak, maar toch gaat er iets fout door een miscommunicatie of een fout van een...

Schuldhulp NVVK verzekeringen

Schuldhulp NVVK verzekeringen

Speciaal aanbod voor NVVK en N.B.P.B. leden samen met het Verbond van Verzekeringen en De Vereende Voor alle klanten van deze schuldhulpverleners is het mogelijk om via 2e Kans Verzekeringen bij de Vereende een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) en...

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
- via Advieskeuze.nl

Rustig,begreep alles meteen,duidelijk,begripvol,adequaat,betrouwbaar en snel handelend,TOP!

Marion 
- via Advieskeuze.nl

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Waar ik moeite had om bepaalde verzekeringen af te sluiten op andere plekken kregen ze het hier wel voor elkaar. Prima service!

Thijs
- via Google

Super geholpen bij dit bedrijf!! Hebben me echt oprecht te woord gestaan en samen gezocht naar een passende verzekering voor mij.

Ruben
- via Google