Bestelauto

door | 25 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Verschillende risico’s, dezelfde problemen. Verzekeraars die niet verder kijken dan de standaard risico’s. Wij zoeken naar de oplossing voor een bestelauto.

Particulier een bestelauto verzekeren

Bij het verzekeren van een bestelauto wordt vaak uitgegaan dat het voertuig zakelijk wordt gekocht, gebruikt en verzekerd moet worden.

‘Waar verzekeraars geen mogelijkheden bieden om dit particulier te verzekeren, zoeken wij juist de mogelijkheden’

Wij zouden niet weten waarom een bestelwagen niet particulier verzekerd zou kunnen worden. Waar verzekeraars geen mogelijkheden bieden om dit particulier te verzekeren, zoeken wij juist de mogelijkheden. En bestelwagen is bijvoorbeeld perfect om surfspullen mee te nemen naar het strand!

Ben je ondernemer, particulier of een beetje van beiden?

Als je de bestelauto puur particulier gebruikt zit je al op de juiste pagina, maar heb je bijvoorbeeld ook werkspullen in de wagen liggen? Dan moet je wellicht een zakelijke verzekering afsluiten.

‘Ook de combinatie tussen particulier en zakelijk’

Speciaal pakket voor de ondernemend particulier

Het komt allemaal voorbij; een particulier die de bestelwagen wilt verzekeren, het bedrijf die hem enkel voor de ‘last-mile-delivery’ gebruikt, maar ook de combinatie tussen particulier en zakelijk. Bijvoorbeeld een enthousiaste hobbyist die zonder KvK-inschrijving toch zijn spullen wilt meenemen bij het klussen!

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

 

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Voor veel verzekeraars stoppen de mogelijkheden bij een bepaalde gebruik of de leeftijd, waarde of vermogen. Jeffrey weet juist de mogelijkheden. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *