Recreatiewoning_chalet_safaritent_verzekeringen

Recreatie woning

door | 10 aug 2022 | Hobby & Recreatie, Particulier, Recreatie & Verhuur

Recreatiewoning verzekeren inclusief permanente verhuur

Wil je een recreatiewoning verzekeren? Of het nu een recreatiewoning in Nederland, België of Duitsland is, deze kun je verzekeren met een recreatiewoningverzekering. Ook voor andere landen binnen de Europese unie hebben wij mogelijkheden. Eigenlijk is niets voor ons te gek. Via onze internationale partners hebben we toegang tot vele markten en kunnen we je op maat helpen.

Recreatiewoningverzekering en verhuur
Heb je de recreatiewoning gedeeltelijk of geheel voor de verhuur gekocht? Ook dan kun je via Bokhorst Verzekeringen een recreatiewoningverzekering afsluiten. Dat is zeker geen overbodige luxe aangezien de verhuur van recreatiewoningen extra risico’s met zich meebrengt. Een standaard polis heeft vaak een beperking in de duur van de verhuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij een passend voorstel kunnen doen.

Ook wanneer je als “zakelijk” eigenaar zonder KvK inschrijving meerdere recreatiewoningen verhuurd aan gasten, dan kunnen wij een dekking aanbieden. Ben je zakelijk eigenaar / belegger, dus met KvK inschrijving. Ook dan kunnen we een maatwerk oplossing aanbieden tegen zeer scherpe premie’s.

Ook als je de recreatiewoning niet verhuurd, maar bij andere maatschappijen niet wordt geaccepteerd zien wij mogelijkheden. Een safaritent wordt ook al hoger in risico geschat dan een klein vakantiehuisje. Voor Bokhorst Verzekeringen is niets te gek!
Voor elk risico vinden wij een oplossing op maat, waarbij juist gekeken wordt

Weet je niet zeker of het risico te verzekeren is? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Voor recreatie woningen in alle vormen en maten kun je bij ons terecht. Onze specialiteit is verzekeringen met dekking voor de verhuur. Zowel voor de korte als permanente verhuur via AirBnB of andere verhuur diensten. Ook hebben we mooie verzamel polissen voor als je meerdere chalets of woningen bezit in gebruik voor de verhuur. Kortom, we zijn graag je recreatie woning partner en wellicht hebben we ook nog een mooie oplossing voor je overige verzekeringen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *