Caravan / camper

door | 26 jan 2022 | Alles op Wielen, Hobby & Recreatie, Particulier

Zelfrijdend of achter de auto, een caravan/camper verzekeren is weer net even anders dan een auto. Wij hebben een compleet pakket waarbij alle belangrijke risico’s gedekt zijn!

Zonder problemen op vakantie met de caravan/camper

Oer-Hollands op vakantie en overnachten in je eigen bed. Of je nu de casco voor je caravan wilt verzekeren of alleen de WA voor de camper.
Ook met bijzonder voertuigen, zoals een omgebouwde verkoopwagen of een oldtimer caravan, zoeken wij naar een mooie oplossing met de verzekeringen.

‘Alles is mogelijk’

Wij zien veel aanvragen voorbij komen voor caravan/campers, zo hebben wij ook veel mogelijkheden voor diverse aanvragen. Of je nu zelf op vakantie gaat, of een nieuw voertuig laat importeren vanuit het buitenland.

Aanvragen die de verzekeraar afwijst

Waar een verzekeraar zegt dat de cataloguswaarde van het voertuig te hoog is, zoeken wij verder naar een oplossing.

‘Buiten het voertuigen ook goed verzekerd’

Wereldwijd een goede dekking!

Als jij graag met de caravan/camper op vakantie gaat is het wel zo fijn om, naast het voertuig, zelf ook goed verzekerd te zijn. Hiervoor hebben wij een mooie oplossing op onze doorlopende reisverzekering! Vraag dan naar onze mogelijkheden voor de een doorlopende reisverzekering in ons Totaal Service Pakket

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Een caravan of camper met een hogere cataloguswaarde wordt al snel als "te bijzonder" gezien door een verzekeringsmaatschappij. Ik weet onderhand precies bij welke maatschappij wij zulke risico's wel kunnen verzekeren. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *