Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Particuliere evenementen verzekering

door | 10 feb 2022 | Ondernemend Particulier, Zakelijk

Wilt u een groot feest organiseren, maar bent u bezorgd over de hoge kosten en het risico? Met onze particuliere evenementenverzekering bent u goed verzekerd. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of jubileum, wij bieden de juiste dekking voor elk type evenement. Zo kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet: het organiseren van een onvergetelijk feest zonder zorgen. Laat ons de verzekeringen regelen, zodat u zich kunt focussen op het organiseren van het feest.

Meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *