Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Verzekering voor de verzamelaar

door | 10 feb 2022 | Ondernemend Particulier, Zakelijk

Als verzamelaar weet u hoe kostbaar en dierbaar uw verzameling kan zijn. Of het nu gaat om auto’s, munten, sieraden of andere bijzondere bezittingen, het is belangrijk om deze te beschermen met de juiste verzekering. Wij bieden verzekeringen aan voor verzamelaars met grote en kostbare verzamelingen, zodat u gerust kunt zijn dat uw bezittingen goed verzekerd zijn. Laat ons uw verzekering regelen, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: uw verzameling verder uitbreiden en genieten.

Weet je niet zeker of het risico te verzekeren is? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *