Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Bedrijfspand particulier verzekeren

door | 10 feb 2022 | Ondernemend Particulier, Zakelijk

Als ondernemende particulier kan het soms moeilijk zijn om uw bedrijfspand te verzekeren, Zeker zonder een KVK-nummer. Maar bij ons is dat geen enkel probleem. Wij bieden verzekeringen aan voor in particulier bezit zijnde; bedrijfspanden, woonhuizen, beleggingspanden, etc. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte tegenslagen.

Met onze maatwerk dekking bent u goed verzekerd, wat uw situatie ook is. Laat uw ondernemende geest vrij en laat ons de verzekeringen regelen.

Meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *