Bromfiets 45 km

door | 26 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

We kennen ze allemaal; de scooters. Helmplicht, tot 45 km per uur en een geel kenteken.
Maar tegenwoordig komen er steeds meer voertuigen bij die onder dezelfde noemer vallen. Hoe moet een speed-pedelec (ook bekend onder de high speed E-bike) verzekerd worden?

Bromfiets verzekering | speed-pedelec (high-speed E-bike)

Wij hebben verzekeringen in meerdere smaken, zo kunnen wij door jou aangebrachte accessoires aanvullend meeverzekeren. Ook voor bijvoorbeeld een diefstal of stormdekking

‘Hierdoor is het in de wet geregeld dat deze fietsen een bromfietskenteken moeten krijgen’

De elektrische fietsen (pedelec) van tegenwoordig gaan steeds sneller en sneller. Sommige voertuigen gaan zelfs 45 km per uur!
Hierdoor is het in de wet geregeld dat deze fietsen een bromfietskenteken moeten krijgen. Hiermee is het direct verplicht ook het kenteken volgens de WAM te verzekeren!

Wordt jouw bromfiets door meerdere bestuurders gebruikt?

Is er bijvoorbeeld niet een vaste bestuurder, maar wordt deze door meerdere werknemers voor woon-werkverkeer gebruikt? Vraag dan een offerte aan bij onze zakelijke verzekering!

‘Een blauw kenteken, maar wel helmplicht’

Een snorfiets met een helmplicht

Snorfietsen hebben in 2023 een blauw kenteken, maar ook een helmplicht, net zoals de bromfiets. Maar voor dit voertuig heb je nog niet direct ook een bromfietsverzekering nodig!

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

Jeffrey
Robert Eecen
Vraag jij je af hoe het precies zit met de dekking qua accessoires, wanneer jouw bromfiets goed is verzekerd? Hoe word de dagwaarde berekend? En wat ook alweer de cataloguswaarde is? Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *