Horeca Pakket

door | 14 nov 2022 | Horeca & bezorgdiensten, Zakelijk

Ondernemers hebben het altijd druk, horeca ondernemers al helemaal. Je probeert met alles rekening te houden, maar simpel gezegd; kan dit niet.

Verzekeren dat jij je bezig kan houden met wat belangrijk is

Je wilt je bezighouden met het perfectioneren van je gerechten, het op tijd bezorgen van maaltijden en nog vele andere dingen. Niet met het verzekeren van je bedrijf; je hebt het waarschijnlijk toch goed geregeld. Maar toch; een ongeluk zit in een klein hoekje.

Met het Bokhorst Verzekeringen Horeca Totaal Pakket kunnen wij een deel van je zorgen oplossen. Ten eerste omdat je altijd een adviseur kan bereiken voor je verzekeringskwesties en ten tweede omdat je goed verzekerd bent voor onvoorziene kosten!

Bezorgen zonder zorgen

Het is van belang dat je bezorgers ook goed verzekerd zijn als zij door jou, de ondernemer, op pad worden gestuurd om het eten te bezorgen. Jij bent namelijk als werkgever aansprakelijk voor letselschades die tijdens werktijd zijn opgelopen. De WA verzekering van de bezorgbrommer dekt deze schade niet, een reguliere aansprakelijkheid voor bedrijven ook niet. Alleen als hier een losse dekking voor bezorgers op zit, namelijk de WEGAM (de werkgeversvaansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen)

Bij ons Horeca Totaal Pakket is ook schade veroorzaakt door elektrische bezorgfietsen aan derden (en de bezorgers) goed verzekerd, en jij als werkgever dus ook!

Horeca in eigen pand, of juist op locatie?

Standaard bestaat niet. Ook een franchise onderneming geeft een eigen smaak aan zijn/haar restaurant. Wij kunnen de aangebrachte verbeteringen gemakkelijk meeverzekeren bij de inventaris-/goederendekking. Maar ook zoeken wij naar mogelijkheden voor het bereiden van voedsel op locatie; bijvoorbeeld met het verzekeren van een foodtruck.

Onze specialiteit

Wij zijn al lange tijd gespecialiseerd in het verzekeren van foodtrucks en bezorgbrommers. In deze tijd hebben wij steeds meer kennis ontwikkeld over wat een horeca ondernemer nodig heeft bij een verzekeringspakket. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij geen onnodige verzekeringen afsluit en passende hulp/advies krijgt bij ongevallen en andere problemen.

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Als eigenaar van Bohorst Verzekeringen weet ik erg goed hoeveel tijd je bezig bent met het ondernemen. Je probeert aan alles te denken en alle balletjes in de lucht houden. Met een passend verzekeringspakket als opvangnet weet je dat jij en je personeel goed zitten, zodat je meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *