Zakelijke brommerverzekering voor overig zakelijk gebruik

door | 13 sep 2022 | Zakelijk, ZZP / MKB & Overig

Uw scooter / bromfiets zakelijk verzekeren
Wilt u uw brommer zakelijk verzekeren? Bokhorst Verzekering is gespecialiseerd in diverse soorten verzekeringen, waaronder bromfietsverzekeringen. Bij ons is het mogelijk om bromfietsen waarvan het kenteken staat op naam van de zaak te verzekeren. Wij bekijken graag samen met u wat het beste aansluit bij de wensen en wat voor u de voordeligste mogelijkheid is.

Gebruikt u de brommer voor Eten-Bezorgdiensten? Ga dan naar de speciale pagina voor bezorgbrommers.

Wij hebben ook de mogelijkheid om een WEGAM dekking te verzekeren voor alle opzittende van de brommers! Hiermee dekt u als werkgever het risico van aansprakelijkheid voor schade van de werknemers af. Een onmisbare dekking voor ondernemers.

Wilt u een bromfietsverzekering zakelijk afsluiten? Wij bieden diverse mogelijkheden:

 • Zakelijke bromfietsverzekering met vaste bestuurder incl. woon-werkverkeer
 • Zakelijke bromfietsverzekering zonder vaste bestuurder
 • Verhuur voor recreatiegebruik
 • Collectieve maatwerk oplossingen voor leasebrommers / Beschikt u over een wagenpark van minimaal 50 brommers? En verhuurt of least u brommers? Dan hebben wij voor u een maatwerk oplossing omtrent een bromfietsverzekering zakelijk afsluiten. Hierbij staan alle brommers op één polis en op naam van de lease verstrekker. Informeer naar de mogelijkheden.
 • WEGAM dekking: los bij te verzekeren ( Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen )

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

Vraag een offerte aan voor je: scooter / bromfiets  en wij gaan voor je aan de slag! 

 

Jeffrey
Robert Eecen
De meeste verzekeringsmaatschappijen schrikken tegenwoordig bij zakelijk gebruik van brom- en snorfietsen. Ze denken aan bezorgbrommers en hoge schadecijfers. Ik weet dat er genoeg zakelijke voertuigen wel rustig worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer van een medewerker, om een klant te bezoeken of gewoon voor de boodschappen van het bedrijf. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bekijken voor jouw scooter!

2 Reacties

 1. Ivo Struik

  Ik zoek een zakelijke bromfietsverzekering voor mijn elektrische Eysing Moped.
  Wil All risk in eerste jaren want is een duur ding.
  eerste eigenaar, geboren 3-7-1961
  Hoor graag.
  Ivo Struik

  Antwoord
  • Mart Stijvers

   Beste Ivo, voor zakelijke bromfietsen hebben wij verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden verschillen per (zakelijk)gebruik. Als je al een kenteken en meldcode hebt van de Eysing kan je een offerte opvragen via deze website. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *