Wagenparkverzekering met minibussen (max. 8 zitplaatsen)

door | 12 mrt 2022 | Wagenparken, Zakelijk

Wagenparkverzekering voor: Minibussen

Bent u de eigenaar van een wagenpark met minibussen die maximaal 8 zitplaatsen hebben? Dan hebben wij de perfecte wagenparkverzekering oplossing! Ons pay-as-you-drive model biedt tot 80% besparing op de premies wanneer de voertuigen niet op de weg zijn. Dit is ideaal voor wagenparken met meer dan 50 voertuigen, maar we hebben ook oplossingen voor kleinere wagenparken vanaf 10 stuks.

Een wagenparkverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen voor bedrijven die een wagenpark bezitten of beheren. De verzekering dekt de financiële verliezen die het bedrijf kan lijden als gevolg van ongevallen, diefstal, brand of andere schade aan de voertuigen in het wagenpark.

Er zijn verschillende voordelen van een wagenparkverzekering:

  • Collectieve kortingen: Veel verzekeraars bieden collectieve kortingen voor wagenparken, wat betekent dat je kunt besparen op de premies.
  • Flexibiliteit: Een wagenparkverzekering kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, zodat je alleen de dekking krijgt die je nodig hebt.
  • Eenvoudig te beheren: In plaats van individuele verzekeringen voor elk voertuig in het wagenpark af te sluiten, kan alles worden geregeld via één verzekering voor het gehele wagenpark. Dit maakt het beheer van de verzekeringen een stuk eenvoudiger.
  • Financiële bescherming: Als je bedrijf afhankelijk is van een wagenpark, kan de financiële impact van schade aan de voertuigen enorm zijn. Een wagenparkverzekering kan je bedrijf beschermen tegen deze financiële verliezen.
  • Peace of mind: Een wagenparkverzekering geeft je en je medewerkers rust van geest, omdat je weet dat je financieel gedekt bent als er schade aan de voertuigen in het wagenpark ontstaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij kunnen helpen om de verzekering(en) te optimaliseren.

Jeffrey
Martin Ligthart
Als wagenparkbeheerder wil je natuurlijk het optimale voordeel voor het bedrijf behalen. Ik wil graag kijken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen voor het wagenpark.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *