Pay as you drive | Wagenpark verzekeringen | o.a, ZEGO, Allianz, ASR, NN

door | 12 mrt 2022 | Wagenparken, Zakelijk

Het verzekeren van wagenparken op basis van het daadwerkelijke gebruik op basis Pay as you drive / pay-as-you-go is voor de zakelijke markt nog nieuw.

Wij bieden samen met onze partners innovatieve verzekeringsoplossingen op basis van het gebruik voor wagenparken volgens het idee van: Pay as you drive / pay-as-you-go.  Nieuw op dat gebied is onze partner: ZEGO, die begin dit jaar in Nederland is gelanceerd, maar al langer in Engeland en elders in Europa naam hebben gemaakt met vernieuwende manieren van verzekeren.

Wij bieden samen met ZEGO oplossingen aan die echt vernieuwend zijn in de Nederlandse markt en naar onze overtuiging een nieuwe standaard gaan worden: Denk aan een bouwbedrijf waar de busjes eigenlijk alleen worden gebruik om te rijden van en naar de klus. De rest van de dag, avond en nacht staan ze stil. De uitvaartondernemer, schoonmaakbedrijven, etc. Maar ook de intensievere gebruikers zoals koeriers, taxi’s, personenvervoer, contractvervoer, etc.

We hebben mogelijkheden vanaf 7 voertuigen, maar vanaf 50 voertuigen kunnen we echt maatwerk leveren waar je als bedrijf serieus kunt gaan besparen op de mobiliteitskosten.

Betalen op basis van je daadwerkelijke gebruik en je eigen data kan echt veel opleveren. ZEGO gebruikt bijvoorbeeld gedragsgegevens om risico beter te kunnen begrijpen. Zo kan de meest eerlijke premie berekend worden die gebaseerd is op het daadwerkelijke risico van het wagenpark. Dit gaat een stuk verder dan een kilometerverzekering. Het is een 24 uurs observatie van rijgedrag, locatie, rijtijd, rijstijl. etc. Als klant krijg je inzichten en tools aangeboden vanuit een volledig geautomatiseerde wagenparkportaal, zodat wagenparkprestaties op de lange termijn verbeterd kunnen worden.

Door hier actief gebruik van te maken kunnen wagenparkbeheerders naast het verlagen van de premie bij de jaarlijkse verlenging, ook besparen op andere wagenparkkosten. Kortom onze verzekeringsoplossing helpen je als klant niet alleen tijd en geld te besparen, het draagt ook bij aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid van het wagenpark.

Wij verzekeren Wagenparken met handels-, bezorg-, en leasebussen (<3.5T)

  • Premie gebaseerd op gebruik
  • Bespaar tot 80% per voertuig wanneer deze niet op de weg is

Ook voor kleinere parken hebben we mooie oplossingen. Zo kunnen we vanaf 6 voertuigen een mooie aanbieding doen. Echter onze focus zijn de meer dan 50 stuks wagenparken.

Informeer naar de mogelijkheden.

Jeffrey
Martin Ligthart
Ben je beheerder of eigenaar van een wagenpark en wil je weten of Pay as you drive bij jullie wagenpark past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zouden graag een aantrekkelijk voorstel doen en misschien is dit wel het begin van een lange en succesvolle samenwerking!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *