Collectieve Bezorgbrommer WA-verzekering

door | 10 feb 2022 | Horeca & bezorgdiensten, Zakelijk

Een (post-/maaltijd)bezorgbrommerverzekering die zich onderscheidt van anderen

Wij bieden verzekeringen voor bromfietsen en scooters die worden ingezet voor bezorgdiensten onder andere in de foodbranche. Onze specialiteit ligt in het leveren van op maat gemaakte oplossingen, specifiek gericht op scooterparken met minimaal 30 stuks. Los verzekeren kan ook, maar in een collectief kunnen wij het verschil maken, Wij kunnen hiervoor zeer scherpe premies aanbieden in combinatie met uiterst efficiënte afhandeling. Zo helpt ons systeem jullie bij aan- en afmelden van voertuigen en helpen wij bij schades afhandelen en voorkomen.

Specialist in collectieve oplossingen!

Wij hebben ruime ervaring met de bezorgbrommerverzekeringen, het is al enkele jaren een van onze specialiteiten. Hierdoor kunnen wij op basis van schadestatistieken scherpe aanbiedingen samenstellen, Dit doen wij in samenwerking met onze internationale partners. Dit kan voor horecaketens, franchiseorganisaties en mobiliteit/leaseaanbieders van bezorgscooters. Gezamenlijk kunnen we aantrekkelijke verzekeringspremies realiseren die voor individuele bezorgbrommerverzekeringen niet haalbaar zijn. We staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen en aanzienlijke besparingen te realiseren op de verzekeringskosten.

Naast de collectieve dekking hebben ook verzekeringsopties voor ondernemers met enkele bezorgbrommers of bezorgfietsen. Daarnaast voorzien we jou in dekkingen voor de overige zakelijke risico’s waarmee je als horecaondernemer te maken kunt krijgen. Wil je een offerte van ons ontvangen? Vul dan ons formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je vandaag nog starten met bezorgen? Vul het formulier in en bel ons direct op: 020 – 436 0 436.

We staan klaar om een op maat gemaakte offerte voor je op te stellen, met de volgende details:

  • Instappremie gebaseerd op de daadwerkelijke schadelast en het volume.
  • Reguliere evaluatie van de resultaten, met directe ondersteuning, onder andere via telematica en voertuigtracking.
  • Ondersteuning bij het preventiebeleid. We hebben allebei baat bij minder schades en dus hetzelfde doel voor ogen.
  • Het eigen risico begint meestal bij € 1.000,- per schade. Een hoger eigen risico is mogelijk in overleg. Dit gaat i.c.m. korting op de premie.
  • We bieden uitgebreide ondersteuning voor het verhalen van zowel schade aan de brommer als persoonlijke schade van de bestuurder, evenals de bedrijfskosten die voortkomen uit het ongeval.

Bezorgen is zeker niet zonder risico

Als ondernemer is het van essentieel belang om personeel de weg op te sturen met dekking van een WEGAM-verzekering (een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor schade ontstaan aan je personeel tijdens deelname aan het verkeer). Voor dit specifieke risico kunnen we ook een combinatie aanbieden met een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering om het aansprakelijkheidsrisico zo goed mogelijk af te dekken.

Bezorgen met een E-bike brengt weer andere risico’s met zich mee. Hiervoor moet je als ondernemer jezelf ook goed bewust zijn en jezelf voor verzekeren. Dit bieden wij naast alle overige horeca-verzekeringen aan.

Kortom, als je actief bent in de food-delivery en op zoek bent naar een solide regeling voor jezelf, je bedrijf en je personeel, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over wat we te bieden hebben en hoe we je kunnen ondersteunen.

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Wij hebben inmiddels vele honderden bezorgbrommers in de dekking en weten waar we over praten. Ook begrijpen we de noodzaak om snel te handelen zodat je als ondernemer ook weer verder kunt met je zaak. De brommers moeten rijden! Ook benieuwd naar onze collectieve oplossingen? neem dan contact met mij op!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *