Bakbrommer

door | 25 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

De bakbrommer, ook wel bekend als bakscooter, brombakfiets, transportscooter of carrier, is een mooi alternatief voor de bakfiets. Ook juist als de ecologische vervanger van de bestelbusjes is de bakbrommer een groen en voordelig voertuig!

Verzekering voor de bakbrommer / elektrische bakfiets | Cargobee | Tripl | Apollo

Bakscooters kunnen op verschillende manieren een kenteken krijgen bij de RDW, maar zijn ook vaak ongekentekend. Als je in het bezit bent van een ongekentekende brombakfiets dan is het belangrijk om het juiste kenteken te krijgen.

‘Een veel voorkomend verkeerd kenteken is een landbouwkenteken’

Het juiste kenteken is een brommobielkenteken. Een veel voorkomend verkeerd kenteken is een landbouwkenteken. Zonder het juiste kenteken is de bakscooter ook niet te verzekeren. Dan kost het alleen meer om het op het juiste kenteken te zetten.

Wanneer zijn er mogelijkheden voor een bakbrommerverzekering?

Het verzekeren van jouw bakscooter wordt steeds moeilijker. Dit komt doordat de bakscooter vaak als los product wordt aangevraagd. Als los product wordt de bakscooter ondergebracht bij De Vereende. Bij reguliere maatschappijen kan de brombakfiets, voor een scherpere premie, worden ondergebracht in een verzekeringspakket.

‘Particulier en zakelijke verzekeringen zijn niet hetzelfde’

Bakbrommer zakelijk gebruik

Particulier en zakelijke verzekeringen zijn niet hetzelfde. Gebruik jij je bakbrommer zakelijk, bijvoorbeeld als reclame of verkoopobject? Dan kunnen wij je beter informeren op onze zakelijk overig gebruik pagina!

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

Jeffrey
Robert Eecen
Bij veel verzekeraars zijn bakbrommers lastig te verzekeren. Ik ken de mogelijkheden. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

2 Reacties

 1. Burgers

  Weet iemand waar ik de site van de brombakfiets kan vinden. Gr john

  Antwoord
  • Marnix Bokhorst

   Beste John, als je een aanvraag wilt doen, klik dan op de “vraag een offerte aan” knop en je kunt direct een offerte opvragen. Lukt het niet of heb je een andere vraag? Bel dan even; 020-4360436.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *