Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

E-step met stepondersteuning

door | 6 okt 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Step met stepondersteuning
Wij kunnen een WA-dekking aanbieden voor E-steps die aan onderstaande regels voldoet. Het moet gaan om een: E-step met trapondersteuning (dus geen zelfstandige voortbeweging)

Met deze WA-verzekering is er dus dekking voor schade aan zaken of personen veroorzaakt door de verzekerde step. Deze polis gaat uit van particulier gebruik. Wel hebben we voor verhuurders of bedrijven aangepaste mogelijkheden. Neem in dat geval contact met ons op via: 020-4360436.

Waar moet de step aan voldoen:

 • De bestuurder stept zelf op deze e-step
 • Door de hulpmotor gaat de step harder vooruit
 • Maar niet harder dan 25 km/h
 • De hulpmotor heeft een vermogen van maximaal 250 Watt

Wij hebben een passende WA dekking voor gebruik op de openbare weg!

Regels voor gebruik e-step met trapondersteuning:
voor deze e-step gelden dezelfde regels als voor een fiets met trapondersteuning. De bestuurder heeft geen rijbewijs nodig

Uitrusting die een e-step met trap/stepondersteuning moet hebben:
Een stuur en verlichting voor en achter incl. rode en witte/gele reflectoren

Let op! Sommige e-steps hebben een gashendel of gas knop. Deze mag niet werken. Werkt de gashendel / gas knop wel? Dan is het een al dan niet aangewezen bijzondere bromfiets. Lees daarvoor de info op deze pagina.

Wil je de regelgeving van de overheid nalezen? Ga dan naar deze pagina op: Rijksoverheid.nl  ( externe link ) 

Ook een step kopen? Kijk bij één van deze bedrijven:

 

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Net als de e-bike hebben we de e-step. Heeft deze verder geen gashendel en kan deze niet zelfstandig rijden en moet je om de paar seconden even steppen? Dan kunnen we je step voor de wettelijke aansprakelijkheid verzekeren! Eindelijk een oplossing die wel kan!!

2 Reacties

 1. Ruben Bossenbroek

  Goedemiddag ik had een vraag ik wil een ninebit e step kopen maar kan ik deze ook bij jullie verzekeren Mvg Ruben

  Antwoord
  • Mart Stijvers

   Beste Ruben, op dit moment zijn in Nederland alleen de Ninebot Type-E en de Type-Urban toegestaan op de openbare weg. Dit zijn de zelf balancerende voertuigen van Seqway/Ninebot.
   Deze voertuigen zijn door de RDW erkent als ‘bijzondere bromfiets’. Lees hier meer over op onze website: https://www.bokhorstverzekeringen.nl/bijzondere-bromfiets/

   Het concrete het antwoord op je vraag: De Ninebot E-step is niet toegestaan op de openbare weg en kunnen wij niet verzekeren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *