Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

UrbMob

door | 28 jun 2023 | Collectiviteiten

Unieke verzekering voor de 100% LEGALE E-step met trapondersteuning van Urbmob.

In de korte video (01:30) leggen wij uit wat de verzekering inhoud. Lees je liever de voorwaarden? Kijk dan op de voorwaardenpagina

 

Of vraag de verzekering direct aan via de onderstaande knop

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Samen met UrbMob hebben wij dé perfecte oplossing gevonden om de elektrische step verzekerd op de weg te brengen. Zo dragen wij bij aan meer groene en veilige mobiliteit op de weg. Ben jij een leverancier van een andere legale step en/of ander voertuigen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *