Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Auto

door | 25 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Een autoverzekering is doorgaans erg simpel en snel te vergelijken en af te sluiten. Waarvoor heb je hier nog een tussenpersoon voor nodig?

De autoverzekering voor bijzondere auto’s

In sommige gevallen zijn auto’s minder makkelijk te verzekeren. Een old-timer heeft bijvoorbeeld alweer een ander criterium voor acceptatie dan een Peugeot 106 of Kia Picanto uit 2005. Maar verzekeraars kijken bijvoorbeeld ook naar de plaats waar het voertuig staat en de leeftijd van de regelmatig bestuurder.
Ben jij nu opzoek naar een verzekering die tegen deze criteria aanloopt? Vraag dan gelijk een offerte via ons aan, wij helpen jou met het zoeken naar een passende dekking!

‘Hoe zit het met schadevrije jaren?’

We krijgen vaak de vraag of wij wel schadevrije jaren toekennen op een tweede auto.
Een extra auto begint in beginsel met geen schadevrije jaren. Wel bieden wij korting aan op basis van de schadevrije jaren van de eerste auto.

Heb je door een ongeluk negatieve schadevrije jaren? dan lijkt het of je bij iedere maatschappij afgewezen wordt. Echter bestaan er wel mogelijkheden. neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft jouw auto “te veel” vermogen?

Wij krijgen vaak vragen over auto’s die niet geaccepteerd worden vanwege het vermogen en de combinatie van leeftijd van de regelmatig bestuurder. Het is niet verstandig om iemand anders als regelmatig bestuurder in te vullen, maar hoe moet de auto dan verzekerd wo

‘Een korting tot en met 12% over de gehele premie!’

Maximaal voordeel op de premie van je autoverzekering?

Bekijk de mogelijkheden van ons totaalpakket met een korting tot en met 12% over de gehele premie!

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Voor veel verzekeraars stoppen de mogelijkheden bij een bepaalde leeftijd, waarde of vermogen. Jeffrey weet juist de mogelijkheden. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.