Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Brommobiel

door | 25 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Heb jij een brommobiel ter vervanging van een auto, omdat je bijvoorbeeld nog geen B-rijbewijs hebt, maar krijg je een nee te horen van de verzekeraar?

Brommobiel verzekering, ook voor “te jong” of “te oud”!

Wij vinden de oplossing voor jou! Of je “te jong” of “te oud” bent, wij kijken naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat je veilig de weg op mag!

‘Een nieuwe weggebruiker is volgens de verzekeringsmaatschappij een groter risico’

Uiteraard speelt leeftijd wel een rol bij de brommobielverzekering; een nieuwe weggebruiker is volgens de verzekeringsmaatschappij een groter risico, maar het moet niet een onmogelijkheid worden.

Ik zoek graag voor je uit hoeveel jij gaat betalen voor een brommobielverzekering.

Brommobiel als alternatief voor de bromfiets?

Een bromfiets is natuurlijk fijn om te hebben, maar het is toch een stuk lekkerder om droog naar je bestemming te rijden. Je mag al in een 45km auto rijden als je een AM-rijbewijs hebt, maar veel maatschappijen stellen de eis dat de bestuurder minimaal 24 jaar moet zijn.

‘Is het mogelijk om het voertuig te verhuren?’

Op een particuliere verzekering is zakelijke verhuur uitgeslotenhummer_brommobiel_verzekering_bokhorst_verzekeringen

Heb je een brommobiel, maar wordt deze bijvoorbeeld verhuurd? Kijk dan op onze zakelijke motorrijtuigen website!

Neem vrijblijvend contact met ons door met ons te bellen: 020 –436 0 436, of stel je vraag via Whatsapp 06 – 46 54 19 33 of de mail: info@bokhorstverzekeringen.nl 

Jeffrey
Robert Eecen
Ik heb alle mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat je weet waar je aan toe bent. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door of lees mijn blog voor meer informatie over brom- en scootmobielen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *