De ANWB stopt met het verzekeren van verschillende woningtypen

door | Nieuws berichten particulier

De ANWB / Unigarant gaat stoppen met het verzekeren van verschillende type woningen. Bij de overgang van het huidige ANWB Woonpakket naar de nieuwe ANWB Woonverzekering worden er een groot aantal verzekeringen beeindigd. Zo is het binnen het ANWB Woonpakket niet meer mogelijk om de volgende type woningen te verzekeren;

  • Houten huizen
  • Huizen met een rieten dak
  • Monumenten
  • Panden die ( deels of geheel ) zakelijk worden gebruikt
  • Vakantiehuizen
  • Huizen met een bijgebouw groter dan 100m2

De ANWB Woonpakket heeft andere verzekeringsvoorwaarden

Zo geeft de ANWB aan dat zij geen mogelijkheid meer bieden voor het verzekeren van de leukste woningen op de markt! Zoals bijvoorbeeld vakantiehuizen en monumenten! Of je dit nu verhuurd of niet, je wilt je pand wel goed verzekerd hebben!

Wij zijn gespecialiseerd in niet standaard dekkingen zoals die voor houten huizen. We helpen je dan ook graag bij het vinden van een nieuwe oplossing. Zo hebben wij al veel vakantiehuizen door heel Nederland, België en Duitsland verzekerd.  Ook voor bijzondere woonhuizen hebben we maatwerkoplossingen en kunnen we in veel gevallen een prima alternatief aanbieden.

Het ANWB Woonpakket bood voornamelijk particuliere verzekering aan waardoor zakelijke klanten minder problemen krijgen met deze nieuwe ontwikkeling bij ANWB.
Het enige is dat er in het ANWB Woonpakket ook nog een mogelijkheid was voor een panden die (deels of geheel) zakelijik gebruikt worden. Deze panden, of ze nu een particuliere of een zakelijke eigenaar hadden, moeten elders verzekerd worden.

Ook voor de ondernemend particulier hebben wij een ruim aanbod

Hier hebben wij ook al een mooie oplossing voor gevonden. Voor ondernemers zonder KvK-inschrijving hebben wij verschillende opties. Of het nu om een bedrijfspand gaat of dat je een bijzondere verzameling hebt die je op de doorgaans inboedelverzekering niet kan verzekeren!

Wil jij graag een alternatief ontvangen voor de ANWB Woonpakket verzekering? Vraag dan gelijk een offerte aan via de onderstaande knop.

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Als je een kopie van de ANWB-polis kan toevoegen bij het formulier hoef je niet direct aanvullende vragen te beantwoorden. Ik zal de polis doornemen en een alternatief opstellen met dezelfde dekkingen. Tenzij je natuurlijke andere dekkingen wilt ten opzichte van je oude polis! Dan kan je dat gelijk aangeven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *