Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

bokhorst_verzekeringen_motorvoertuig_verzekering-m

Verzekeringen voor bijzondere gevallen: Wonen & Gezin

Heb je een verzekering nodig die andere partijen afwijzen? Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar maatwerkoplossingen voor bijzondere gevallen. Laat ons weten wat je nodig hebt en we helpen je graag verder om een passende verzekering te vinden.

Neem contact op: 020-436 0 436
Robert@bokhorstverzekeringen.nl

Bijzondere situaties

Bijzondere situaties

Er zijn tal van verzekeringen beschikbaar, maar het kan moeilijk zijn om een oplossing te vinden die aansluit op uw specifieke situatie. Als specialisten in bijzondere risico's en op maat gemaakte verzekeringen, denken we graag met je mee over passende...

Totaal Service Pakket

Totaal Service Pakket

Of je nu alles onder dezelfde pakketverzekering wilt verzekeren, of dat je gewoon rond wilt kijken wat er mogelijk is in een verzekeringspakket; Bij het Totaal Service Pakket is alles mogelijk. Totaal service pakket met korting oplopend tot wel 12%! Verzekeraars...

Bijzondere bezittingen

Bijzondere bezittingen

Bijzondere bezittingen zijn vaak dierbaar en onmisbaar. Of het nu gaat om een kostbare verzameling of een uniek item, het is belangrijk om deze te beschermen met de juiste verzekeringen. Maar niet elke standaard verzekering past daarbij. Soms hebben we speciale...

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl

Door een misverstand met mijn vorige verzekering had ik moeite om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Bokhorst Verzekeringen heeft me spoedig en competent geholpen om een nieuwe verzekering te vinden voor een scherpe prijs. Ik bespaar hierdoor honderden euro's en een hoop gedoe.

Florian
– via Advieskeuze.nl

hier een nieuwe tekst

Naam
– via …