Wij verzekeren de elektrische step / e-step voor de WA-dekking, u krijgt van ons een verzekeringsplaatje om te monteren op de step. 

De kosten zijn € 117,25 per jaar excl. 21% assurantiebelasting en € 6,- kosten voor het plaatje.

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: Bel 020 - 436 0 436.

Vraag een offerte aan

e-step_elektrische-step-Verzekering-step.jpg

Gebruikt u de tractor tijdens een optocht met carnaval?

Wij verzekeren de WA voor de tractor vanaf € 93,- per jaar binnen het lopende agrarische pakket.  Voor € 40,-  per optocht heeft u bij ons een aanvullende WA dekking voor deelname aan de tocht.

Wilt u alleen een tractor dekken, dan kunnen wij deze voor u WA verzekeren vanaf  € 125,- per jaar en geven wij dekking voor optochten indien deze op tijd zijn doorgeven. 

Premie is excl. 21% assurantiebelasting. Zo bent u het gehele jaar voordelig verzekerd en kunt u per optocht een aanvullende dekking aanvragen. Dekking: altijd alleen WA. 

Wilt u een ruime dekking naast de WA dekking? Dan kunnen we met een evenementenverzekering meerdere zaken afdekken. Hiermee verzekert u bijvoorbeeld de aansprakelijkheid voor deelname aan de optocht (alle overige aansprakelijkheid behalve de aansprakelijkheid van het rijrisico). Ingehuurde materialen zoals een geluidsinstallatie. Ook kunt u een ongevallendekking sluiten voor de deelnemers op de wagen. Kortom er is veel mogelijk. 

Kijk voor alle mogelijkheden op onze Praalwagenverzekering pagina. of bel; 020 - 436 0 436

We kennen denk ik allemaal wel deze voertuigen. Maar als je er één bezit dan moet je hem verzekeren voor zowel op de weg als op het water. Dat kan een lastig punt zijn. Bent u op zoek naar een passende dekking? Wij helpen u graag. 

Wij verzekeren bijzondere zaken en vanaf heden ook onderstaand amfibievoertuig. De afmetingen zijn: 13 meter lang en 3,4 meter breed, het gewicht is 18.000 kg en het vermogen is 360 pk. Dat zijn nog een cijfers!

Mooi dat we ook hiervoor een passende dekking hebben kunnen regelen. Heeft u een uitdaging voor ons? Neem contact op en bel:  020 - 436 0 436. 

amfibievoertuig verzekering Bokhorst Verzekeringen

 

Wij verzekeren Foodtrucks door het hele land, van groot tot klein en van de Nieuwe Markt in Groningen tot de DAM in Amsterdam.

Neem contact met ons op voor het doornemen van alle mogelijkheden of vraag een offerte aan: Foodtruckverzekering.

 

Foodtruck verzekering Bokhorst Verzekeringen

Subcategorieën