Doe jij mee aan de  the Carbage run?

 • De Zomer editie 2020 naar Oekraïne wordt gehouden van 29 juni t/m 3 juli 2020.
 • De Zomer editie 2020 naar Montenegro wordt gehouden van 24 t/m 28 augustus 2020.

Wij hebben een passende Personen auto WA verzekering voor de duur van 14 dagen:

Premie: Wa dekking. / 14 dgn / incl. 21%  assurantie belasting en de poliskosten.  / De Zomer editie van the Carbage run.

 • t/m 850 kilo € 365,- 
 • t/m 1100 kilo € € 400,- 
 • t/m 1400 kilo  € 470,-
 • t/m 1700 kilo €  € 520,- 
 • meer dan 1700 kilo € 590,- 

 

Doe jij mee aan de Winter Editie van the Carbage run?

 • De Winter edition 2020 Alpen route wordt gehouden van 20 t/m 24 januari 2020.
 • De Winter edition 2020 Noorse route wordt gehouden van 10 t/m 14 februari 2020.

Wij hebben een passende Personen auto WA verzekering voor de duur van 14 dagen:

Premie: Wa dekking. / 14 dgn / incl. 21%  assurantie belasting en de poliskosten. /  De Winter edition van the Carbage run.

 • t/m 850 kilo € 535,- 
 • t/m 1100 kilo € € 590,- 
 • t/m 1400 kilo  € 695,-
 • t/m 1700 kilo €  € 770,- 
 • meer dan 1700 kilo € 875,- 

Stuur een e-mail met je gegevens en het gewicht van de auto, dan zenden wij je terug de juiste documeneten en de iDeal link voor het overmaken van de verschuldigde premie. mail naar: info@bokhorstverzekeringen.nl

 Ook voor de:

Vragen: Bel: 020-4360436

Carbage run WA autoverzekering

Team: Rat Habits 2018

Verzekering voor 1 dag vanaf € 35,- om te rijden naar de APK Keuring.

U heeft een auto op nederlands kenteken waarvan de APK is verlopen en er is geen lopende verzekering. U kunt dan via de website van het RDW een eendagskenteken aanvragen en via ons dit kenteken voor 1 dag verzekeren. 

Let op: Dekking is alleen mogelijk voor de eerstkomende werkdag indien de aanvraag voor 17:00 op een werkdag door ons is ontvangen en betaald. Aanvragen op Zaterdag of Zondag zijn dus mogelijk voor minimaal de Dinsdag.

De te volgen route is dus: Maak een afspraak voor de APK keuring bij een erkende APK garage. Vraag vervolgens voor deze dag via de website van het RDW een eendagskenteken aan. Vervolgens kunt u via onze website online het eendagskenteken verzekeren.

 

 

U heeft dan dus voor deze dag de volgende 3 zaken geregeld en bij u tijdens het rijden naar de keuring. 

1. De afspraak bevestiging voor de APK keuring / via de eigen garage

2. Het eendagskenteken bewijs van het RDW / Vraag deze aan via het RDW: https://eendagskentekenbewijsaanvragen.rdw.nl/contactgegevens

3. De verzekeringspolis / via onze website. 

 

Als de APK is verlopen, ben ik dan nog wel verzekerd?
In de polis van je autoverzekering staan een aantal wettelijke bepalingen waar je je als verzekerde aan moet houden. Zo moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en je moet uw auto apk goed gekeurd zijn. Wanneer de apk verlopen is en je raakt betrokken bij een aanrijding, dan zal de verzekeraar kijken of de schade die je wilt claimen veroorzaakt werd door zaken die normaal gesproken bij een apk-keuring aan het licht zouden komen. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding veroorzaakt door defecte remmen, verlichting, ophanging, etc. De verzekering zal dan een beroep doen op ontbindende voorwaarden en de schade niet vergoeden.

 

Wij kunnen de volgende ééndagsdekkingen aanbieden:

Klik op de link:

 

Verzekering voor 1 dag

 

Verzekering voor 1 dag vanaf € 35,- 

Wij kunnen de volgende ééndagsdekkingen aanbieden:

Klik op de link:

Let op: Dekking is alleen mogelijk voor de eerstkomende werkdag indien de aanvraag voor 17:00 op een werkdag door ons is ontvangen en betaald. Aanvragen op Zaterdag of Zondag zijn dus mogelijk voor minimaal de Dinsdag. 

Verzekering voor 1 dag

 

Schorsing ieder jaar verlengen niet meer nodig

Vanaf 3 januari 2019 is het mogelijk om een voertuig ook voor een periode van 2 of 3 jaar te schorsen. Dat maakt de RDW bekend. Een schorsing ieder jaar verlengen is vanaf dan dus niet meer nodig.

“Het voor een langere periode schorsen is vooral gemakkelijk als je een voertuig lang niet gebruikt, bijvoorbeeld als een voertuig wordt gerestaureerd”, aldus de RDW. De jaarlijkse kosten voor schorsen blijven gelijk, of dat nu voor 1, 2 of 3 jaar is. Als een voertuig is geschorst, stopt de wegenbelasting automatisch.

Ga je naar de RDW-keuring, dan hebben wij een passende eendagsverzekering. 

Subcategorieën