Doe jij mee aan de  De Zomer Editie 2018 is de 10e Zomer editie van the Carbage run?

Wij hebben een passende Personen auto WA verzekering voor de duur van 14 dagen:

Premie: Wa dekking. / 14 dgn / incl. 21%  assurantie belasting en de poliskosten.  

t/m 850 kilo € 365,- 

t/m 1100 kilo € € 400,- 

t/m 1400 kilo  € 470,-

t/m 1700 kilo €  € 520,- 

meer dan 1700 kilo € 590,- 

 

Stuur een e-mail met je gegevens en het gewicht van de auto, dan zenden wij je terug de juiste documeneten en de iDeal link voor het overmaken van de verschuldigde premie. mail naar: info@bokhorstverzekeringen.nl

Vragen: Bel: 020-4360436

Carbage run WA autoverzekering

Team: Rat Habits 2018

We kennen denk ik allemaal wel deze voertuigen. Maar als je er één bezit dan moet je hem verzekeren voor zowel op de weg als op het water. Dat kan een lastig punt zijn. Bent u op zoek naar een passende dekking? Wij helpen u graag. 

Wij verzekeren bijzondere zaken en vanaf heden ook onderstaand amfibievoertuig. De afmetingen zijn: 13 meter lang en 3,4 meter breed, het gewicht is 18.000 kg en het vermogen is 360 pk. Dat zijn nog een cijfers!

Mooi dat we ook hiervoor een passende dekking hebben kunnen regelen. Heeft u een uitdaging voor ons? Neem contact op en bel:  020 - 436 0 436. 

amfibievoertuig verzekering Bokhorst Verzekeringen

 

elektrische step verzekeren

Wilt u graag uw elektrische step / e-scooter laten verzekeren? Bokhorst Verzekeringen verzekert uw elektrische step (e-step) voor de WA-dekking. 

WA-dekking staat voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt enkel schades die u met uw elektrische step bij anderen veroorzaakt. Het gaat hierbij enkel om schade die u bij anderen veroorzaakt. Direct een e-step verzekering afsluiten? Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

De goedkoopste elektrische stepverzekering

 Kosten verzekering met kenteken:

  • Premie vanaf € 48,- per jaar voor de WA / Grote steden: € 115,- op basis van 0 jaar schadevrij,
  • Diefstal en aanrijding zijn mee te verzekeren.
  • Neem contact op voor je persoonlijke premie!
  • Premies zijn inclusief no-claim korting/toeslag, assurantiebelasting en eventuele termijntoeslag en exclusief poliskosten

Kosten ongekentekend met type goedkeuring als bijzondere bromfiets.

  • Wa dekking vanaf € 48,- tot €  216,50 per jaar incl 21% assurantiebelasting afhankelijk van het type, snelheid, etc
  • Geen acceptatie voor type's die geen goedkeuring hebben en niet zijn aangemerkt door de minister als bijzondere bromfiets. 

U krijgt van ons een plaatje bij de volgende goedgekeurde voertuigen: Kickbike, Kickbike Luxury, Cruise, Fat Max, Zappy 3, Swing, Trikke, Virto S, Virto, Yedoo Mezeq, Qugo Runner. 

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via bovenstaande button. Na ontvangst van de offerte aanvraag, nemen wij contact met u op. Wij nemen dan uitgebreid de mogelijkheden door en bespreken de premie. Voor iedere situatie bieden wij de goedkoopste elektrische stepverzekering aan.

Waarom een e-step verzekeren via Bokhorst Verzekeringen?

Wanneer u uw elektrische step laat verzekeren via Bokhorst Verzekeringen zijn dit uw voordelen:

  • Eenvoudig online uw verzekeringen afsluiten en beheren
  • Volledig en objectief advies omtrent elektrische step laten verzekeren
  • Alle polissen krijgt u indien mogelijk direct digitaal toegezonden
  • Maatwerkverzekering

 

Vraag een offerte aan

 

Meer dan elektrische stepverzekeringen

Naast elektrische stepverzekeringen kunt u via onze website nog veel meer verzekeringen vergelijken en afsluiten. We hebben er een aantal voor u op een rijte gezet:

Uw elektrische step goed laten verzekeren?

Heeft u de elektrische stepverzekering gevonden die past bij uw situatie? Dan kunt u eenvoudig online uw verzekering aanvragen. Heeft u nog vragen over de elektrische stepverzekering? Stel ze gerust. Dat kan door te bellen naar 020 - 436 0 436 of een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 80 in Ilpendam. Wij geven u graag persoonlijk advies. Laat uw elektrische step bij ons verzekeren, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!

Gebruikt u de tractor tijdens een optocht met carnaval?

Wij verzekeren de WA voor de tractor vanaf € 93,- per jaar binnen het lopende agrarische pakket.  Voor € 40,-  per optocht heeft u bij ons een aanvullende WA dekking voor deelname aan de tocht.

Wilt u alleen een tractor dekken, dan kunnen wij deze voor u WA verzekeren vanaf  € 125,- per jaar en geven wij dekking voor optochten indien deze op tijd zijn doorgeven. 

Premie is excl. 21% assurantiebelasting. Zo bent u het gehele jaar voordelig verzekerd en kunt u per optocht een aanvullende dekking aanvragen. Dekking: altijd alleen WA. 

Wilt u een ruime dekking naast de WA dekking? Dan kunnen we met een evenementenverzekering meerdere zaken afdekken. Hiermee verzekert u bijvoorbeeld de aansprakelijkheid voor deelname aan de optocht (alle overige aansprakelijkheid behalve de aansprakelijkheid van het rijrisico). Ingehuurde materialen zoals een geluidsinstallatie. Ook kunt u een ongevallendekking sluiten voor de deelnemers op de wagen. Kortom er is veel mogelijk. 

Kijk voor alle mogelijkheden op onze Praalwagenverzekering pagina. of bel; 020 - 436 0 436

Subcategorieën