Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Podcast Rent & Event Volendam

door | 31 aug 2022 | Podcast

Beluister de podcast, waarin Saskia & Tim van Rent & Event Volendam in gesprek met Silvia Bromet en Marnix Bokhorst over hun eerste stappen in de verhuur markt en de daarbij behorende verzekeringen.

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Ben je ook actief in de verhuur van scooters, brommers, etc? Neem dan contact met ons op. Wij hebben oplossingen die volledig aansluiten bij je activiteiten en helpen je graag verder op weg. Bel 020-4360436 voor meer info en een eerste kennismaking met ons kantoor en de mogelijkheden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *