Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Podcast: De Assurantieclub afl. 9 ESG, wat moet ik ermee?

door | 19 mei 2023 | Nieuws berichten algemeen, Podcast

ESG, wat moet ik ermee?

Vandaag is de AM podcast De Assurantieclub aflevering 9, live gegaan.

Onder leiding van Alexandra Meijer en samen met Peter Plat, Bert Sonneveld en mijzelf; Marnix Bokhorst, hebben we gesproken over ESG ( Environmental, Social en Governance ) en wat wij als intermediair daarmee moeten.

Bron: AMweb.nl
Link: AMpodcast De Assurantieclub over ESG: ‘Maak een keuze waar je achter staat’ (amweb.nl)

Toelichting & Inhoud;

Dat de financiële dienstverlening aan de slag moet met ESG is een feit, maar hoe doe je dat eigenlijk? Maakt het dan uit of je een groot of klein bedrijf bent? Intermediair of verzekeraar? In de negende aflevering van De Assurantieclub komen de antwoorden op deze vragen aan bod, inclusief tips om het allemaal behapbaar te maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *