Wilt u uw brommobiel verzekeren? Bij Bokhorst Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor een brommobielverzekering.


Als u een brommobiel op naam heeft staan, bent u verplicht om hier een WA brommobielverzekering voor af te sluiten. Net als bij een gewone autoverzekering kunt u de dekking aanvullen met een casco verzekering.

Ook kunt u kiezen voor aanvullende mogelijkheden, zoals een rechtsbijstandsverzekering en een ongevallenverzekering.


Brommobielverzekering

Wat is een brommobiel?

Een brommobiel, ook wel 45-km auto genoemd, ziet eruit als een kleine personenauto met twee zitplaatsen. Een brommobiel mag maximaal 45 kilometer per uur rijden en valt technisch gezien onder de bromfietsen. De minimale leeftijd om in een brommobiel te mogen rijden is dan ook 16 jaar. In eerste instantie zijn de brommobielen ontwikkeld voor ouderen, echter worden de brommobielen tegenwoordig steeds mooier en zijn ze ook populair onder jongeren.

Kosten brommobielverzekering

De kosten van een brommobielverzekering hangen af van onder andere uw leeftijd en schadevrije jaren. Wanneer u jonger bent dan 24 jaar is de premie van de brommobielverzekering hoger dan voor bestuurders ouder dan 24 jaar. Daarnaast wordt de premie per opgebouwd schadevrij jaar ook lager. Als u reeds schadevrije jaren heeft opgebouwd kunnen wij deze overnemen van de oude verzekering. Naast uw brommobiel verzekeren heeft u verder weinig kosten. Zo hoeft u geen motorrijtuigbelasting te betalen, is een APK-keuring niet nodig en zijn de brandstof kosten heel laag. 

Brommobiel verzekeren? Sluit hier uw brommobielverzekering af!

Wanneer u uw brommobiel wilt verzekeren, kan dit veel vragen oproepen. Bij Bokhorst Verzekeringen helpen we u graag met uw brommobiel verzekeren. Wij zijn een onafhankelijk, belangeloos tussenpersoon en geven u graag advies omtrent alle mogelijkheden van brommobielverzekeringen.

Direct uw brommobiel verzekeren

Wilt u zelf direct een brommobielverzekering afsluiten? Wij bieden online verzekeringen aan met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op prijs en kwaliteit en deze direct af te sluiten.

Heeft u nog vragen? Neem voor meer informatie over uw brommobiel verzekeren vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 - 436 0 436 of een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl. Wij hebben al veel brommobielverzekeringen afgesloten voor mensen die hun brommobiel willen verzekeren!

Heeft u een scootmobiel / Invalidenvoertuig? Klik dan hier.