Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Overig zakelijk

door | 13 sep 2022 | Zakelijk, ZZP / MKB & Overig

Als ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd zonder zich zorgen te hoeven maken over uw verzekeringen. Daarom bieden wij zakelijke verzekeringen aan voor ondernemers, groot en klein, die specifiek afgestemd zijn op de behoeften van uw onderneming. Zo kunt u zich focussen op wat er echt toe doet: uw zaak.

Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon die u kan helpen als het nodig is, zonder gezeur. Kies voor een verzekering waar u echt op kunt vertrouwen en die uw bijzondere zaken goed verzekert.

 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Ik hoor het steeds vaker; "Mijn opdrachtgever stelt mij verplicht om een AVB te regelen, maar ik kan dit nergens krijgen!" Dan is het bedrijf te klein, de werkzaamheden te risicovol of de eigenaar heeft een rijontzegging gehad wat niks met de werkzaamheden te maken heeft. Vertel mij het verhaal en ik kijk samen met mijn medewerkers wat de beste oplossing is voor jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *