Gegevens aanvrager :


Kunt u aangeven wat in de basis de reden is dat er een offerte bij ons aangevraagd wordt?
Wat wilt u verzekeren:

Het is mogelijk om verschillende verzekeringen in één keer aan te vragen. In veel gevallen helpt het ons ook bij het vinden van de gewenste verzekering / verzekeraar als we meerdere verzekering aanbieden ter acceptatie.
Heeft u schadevrije jaren opgebouwd met een motorvoertuigverzekering? Let op: het gaat hier om het aantal zuiveren schadevrije jaren die staan vermeld op de polis. U krijgt bij het beëindigen van de verzekering deze opgaven van de maatschappij in de brief met de bevestiging van de beëindiging.

Overige verzekeringen:

Selecteer de gewenste verzekering en vul de aanvullende vragen in;
Beoordeling mogelijkheden:

Op basis van alle gegevens maken wij een eerste beoordeling. Het is daarom van belang om onderstaande vragen zo goed mogelijk in te vullen. Wij proberen de verzekeringen onder te brengen bij een "normale" maatschappij. Maar of dit gaat lukken, kunnen wij nu nog niet toezeggen. Er is dan ook nog geen sprake van enige vorm van dekking.

Geef een goede toelichting / uitleg over wat er is voorgevallen in het verleden. Hoe duidelijker de uitleg, hoe beter wij kunnen inschatten welke mogelijkheden er zijn om de verzekering(en) voor u te kunnen afsluiten bij een reguliere maatschappij.

Slotvragen:
Vraag 1

Vraag 2

Vraag 3

Vraag 4

Vraag 5

Vraag 6

Vraag 7

Tot slot:

Digitaal vertrekken van gegevens:
Wij verstrekken de offerte samen met de verzekeringskaart en de van toepassing zijnde voorwaarden digitaal ( via de e-mail ) aan u.

Afhankelijk van de maatschappij krijgt u deze direct bij de offerte als bijlagen of u krijgt een link die u kunt volgen om direct naar de juiste pagina te gaan op de website van de aanbieder voor het doornemen en downloaden van de gegevens. In alle gevallen is het van belang dat u kennis neemt van verzekeringskaart en de voorwaarden, voordat u besluit om een verkeringsaanbod te accepteren.

Wij hebben uw toestemming nodig om deze offerte aanvraag verder te kunnen behandelen.
Gaat u niet akkoord met de digitale verstrekking van de gegevens, dan kunt u helaas niet verder met deze aanvraag. Onze dienstverlening is ingericht op een online vertrekking en niet op een persoonlijke overhandiging. Uiteraard kunt u wel telefonisch contact met ons opnemen voor het bespreken van een alternatieve manier waarop wij u van dienst kunnen zijn.
Om misverstanden te voorkomen vragen wij uw toestemming en het e-mail adres waarnaar we de informatie mogen toezenden. U kunt hieronder uw keuze aan ons doorgeven;

Uw polis per e-mail
De meeste maatschappijen geven de mogelijkheid om de polis na acceptatie digitaal aan u te verstrekken. Naast een stuk snelheid is dit beter voor het milieu. Als de maatschappij de mogelijkheid heeft heeft het onze voorkeur om daar ook gebruik van te maken. Wel vragen wij daarvoor uw toestemming, u kunt hieronder uw keuze aan ons doorgeven;


Vul uw contact gegevens in;

Vraag de offerte aan:
Op basis van alle gegevens maken wij een eerste beoordeling en gaan wij informeren over de te ondernemen vervolg stappen. Wij doen ons uiterste best u te helpen en wij nemen u serieus. Wij streven ernaar om de aanvraag(en) op dagbasis te behandelen. Denkt u eraan alle gegevens goed in te vullen en controleer nog even goed of alle vragen zijn ingevuld voordat u gaat verzenden.

Komt u er niet uit? Bel ons: 020 - 436 0 436.
Heeft u nog een vraag of aanvullende opmerking?