Onderstaand kunt u alle recensies nalezen die wij hebben ontvangen in de afgelopen jaren op www.advieskeuze.nl of op www.assurantiekantoor.org

Beide website's staan los van ons kantoor en geven u de mogelijkheid om zelf een recensie te schrijven of om ervaringen van anderen met ons kantoor te lezen. 

Ik nodig iedereen van harte uit om een review te schrijven op advieskeuze.nl

Ik ga ervan uit dat u een positieve ervaring heeft, maar het kan natuurlijk ook een negatieve ervaring zijn.  

Wij stellen het in alle gevallen bijzonder op prijs als u de moeite neemt om een recensie te schrijven. 

Marnix Bokhorst en medewerkers.

 

Recensies vanaf 2014 tot heden / Advieskeuze.nl

Recensie archief 2013

Recensies archief:

08 oktober 2013 | N rooijendijk
Top bedrijf. Binnen 1 dag een verzekering geregeld die andere mij niet konden geven... Top bedrijf / Marnix luistert naar je wensen en springt hier op in!!

30 september 2013 | kimberley
Perfecte service en super snel. Bokhorst verzekeringen heeft ons super geholpen in het afsluiten van een verzekering voor de auto.
snelle service helder contact.

28 september 2013 | Nico
Goede service. Ik ben super geholpen door Bokhorst verzekeringen. Ik heb mijn auto verzekering er nu lopen. Heeft online echt super geholpen om een verzekering te zoeken die bij mijn wensen en auto paste. Snelle en service. En goed online bereikbaar ivm drukke eigen agenda echt super!

06 september 2013 | Jordy
Super goed geregeld. Ik had echt heel veel moeite met een verzekering vinden voor mijn auto I.v.m me schade verleden. Ik heb me gek gezocht naar iemand die me wou verzekeren alleen om rialto te ontzien. En toen ik bijna de hoop verloor vond ik het telefoon nummer van Bokhorst verzekeringen. Meneer Bokhorst heeft filink zijn best gedaan om voor mij een gepaste verzekering te vinden. En gelukkig met een positief resultaat. Ik kan iedereen aanraden als je er zelf niet uit komt om je telefoon te pakken en Bokhorst verzekeringen te bellen. Bokhorst verzekeringen BEDANKT!!
Snel, goed, meedenkend, en erg vriendelijk.

27 augustus 2013 | Marcel
een verzekeraar die wel luistert
Voor mijn auto moest ik op zoek naar een andere verzekeraar omdat mijn huidige verzekeraar niet de moeite nam om naar mijn verhaal te luisteren en simpelweg mijn auto niet meer wilde verzekeren. Via internet kwam ik terecht bij Marnix die mij prima geholpen en geadviseerd heeft!

Luisteren, adviseren, verstand van zaken.
ook afhankelijk van de maatschappijen en kan natuurlijk ook .
 

05 juli 2013 | C de Neef
acuraat en goed
door omstandigheden kon ik geen verzekering krijgen,na zoeken op internet bokhorst verzekeringen gevonden.op internet werkte het niet om online af te sluiten dus ik gebeld,krijg je een hele aardige meneer aan de telefoon die het wel ff voor je regelt.goed gedaan Marnix Bokhorst,zo krijg je weer vertrouwen in de maatschappij.Marnix helpt erg goed en zeer snel.voor mij verdient hij een tien.

19 juni 2013 | Familie DJ
Goede service
We hadden een nieuwe autoverzekering nodig en dachten aan Bokhorst Verzekeringen. Waarom? Had ons een jaar geleden ook zeer snel en goed geholpen (zie mijn review van 22 februari 2012). En wat bleek? Weer een professionele behandeling van onze specifieke aanvraag. Echt top, dat dit nog bestaat anno 2013, geweldige ervaring.

Professionaliteit (kennis van zaken en klantgerichtheid)
 

04 juni 2013 | Peri
Top verzekeraar Bokhorst!!
Echt een topverzekeraar meneer Bokhorst en zeer vriendelijk! Heel snel geholpen ik was binnen 30minuten verzekerd doet z'n werk perfect en raad het iedereen aan echt een toppie!!

Heel snel geholpen.

10 april 2013 | Jeroen van den Berg
Top advies!
Bokhorstverzekeringen heeft mij zeer goed op weg geholpen in een uitzonderlijke situatie. Met veel geduld en kennis van zaken werden mijn vragen beantwoord! Kan dit iedereen aanbevelen.

+ Snel en duidelijk advies. Heldere uitleg van het verloop van zaken.

05 april 2013 | John Laeremans
Verzekering Jetski john Laeremans Belgie
Zeer vlotte comunikatie alles perfect geregeld Uitstekend prijs en kwaliteit

20 maart 2013 | anoniem
BOKHORST IS OK!!!
Ik was geroyeerd bij de reguliere verzekeringsmaatschappijen wegens wanbetaling van mijn autoverzekering en was gedoemd tot Rialto Verzekeringen. Bokhorst heeft mij toch nog bij een gewone verzekeringsmaatschappij weten onder te brengen. Helemaal Goed!!!

+ Snelle en duidelijke afhandeling.
-  geen

18 februari 2013 | wierks
autoverzekering
buitengewone goede verzekeringsmaatschappij / + hele goede service,hier word je echt als mens gezien en ben je geen nummer!

18 februari 2013 | van Loon
Uitstekende en snelle service
Mijn verzerkeringen opnieuw ondergebracht via Bokhorst na een incident bij mij eigen verzekeraar. Alles zeer snel en vakkundig geregeld.
+ Proffesioneel, Meedenkend, Snel, Uitstekende Service!
-  Niks!

11 januari 2013 | Anja Snijders
toppie Wilde over van SAA .... verzekering krijgt niemand aan de telefoon voor inlichtingen dus overstappen en binnen 30 seconden geregeld wat wilje nog meer super.

07 januari 2013 | Marianne da Silva Gomes

Zeer goede service
Ik had door omstandigheden een nieuwe autoverzekering nodig, dhr. Bokhorst heel mij uitstekend geholpen en gezocht naar een zo goedkoop mogelijke oplossing. Toen dit niet meteen ging heeft hij toch nog andere opties gevonden. Heel erg bedankt.

+ goede service, snelle afhandeling, zeer vriendelijk
- geen

Recensie archief 2012

10 juli 2012 | Marga

perfet
had dringend een verzekering nodig. Heel netjes en snel geholpen. Perfekt.
+ snel, vriendelijk
- heb ik nog niet gezien...

 

01 juli 2012 | marc miero

Marnix is een coole gast.
Ben gelukkig weer verzekerd en vind het ontzettend fijn dat een onbekende in deze tijd niet angestig wegrent maar met open vizier kansen voor hem en een ander creeert. Marnix is bloedkoedig en regelt zaken, ThAnks Marc....

 

16 juni 2012 | Centina en Wop Spijksma

Emigratie
Wij zijn onlangs geëmigreerd naar Hongarije. Hierdoor kunnen we geen gebruik meer maken van veel Nederlandse verzekeringen, waaronder onze begrafenisverzekering. Na lang zoeken kwamen we terecht bij Bokhorst Verzekeringen. Marnix Bokhorst heeft er alles aan gedaan om voor ons een passende verzekering te vinden. Samen met zijn accountmanager bij Dela is hij erin geslaagd bij deze maatschappij een voor ons passende verzekering af te sluiten. Een leuke bijkomstigheid is dat wij, volgens Marnix Bokhorst, er als eerste in zijn geslaagd, als woonachtige in het buitenland, deze verzekering bij Dela af te sluiten. Daarnaast heeft Marnix Bokhorst ons op het pad gezet van een SOS-Verzekering via Oom Verzekeringen. Deze verzekering zorgt ervoor dat wij naar Nederland worden getransporteerd in geval van overlijden en bij ernstige ziekte. Wij hebben het contact met Marnix Bohorst als zeer prettig ervaren.

+ Correct, duidelijk, goede kennis van zaken, snelle reactie en uistekende service. Kortom alle lof!!!!!

04 juni 2012 | ben en inge

Zeer tevreden
Door genaaid te zijn door een verzekeringsmaatschappij zijn we bij Bokhorst terecht gekomen, en tot nu toe naar alle tevredenheid. Staat altijd klaar met service en advies

+ goede en snelle service en erg vriendelijk. 

30 mei 2012 | Lia ten Kate

Snelle en goede service!
Omdat ik problemen met mijn verzekering had werd mijn autoverzekering ineens beëindigd. Via internet ben ik op deze site terechtgekomen. Heb contact opgenomen met Dhr Bokhorst, en binnen 2 uur had ik een nieuwe verzekering en met een normaal tarief echt Super!
+ Snel en goed advies. Er wordt gelijk actie ondernomen. Als je opbelt krijg je gelijk iemand aan de lijn geen eeuwige wachttijden. Zeer tevreden!
 

07 mei 2012 | P.J. Niemeijer

Eenvoudig, betrouwbaar en compleet!
Door één telefoontje was snel duidelijk wat ik aan verzekeringen nodig had en welke verzekeringen gewijzigd konden worden. Ik had direct het gevoel dat ik een goed en integer advies kreeg wat het beste bij mijn situatie past. In no time had ik de offertes en kon ik de afgesloten polissen direct online inzien.

+ Snel, vakkundig, integer en betrouwbaar

02 mei 2012 | Janneke van der West

Super!
Door problemen met een andere vezekering stond ik ineens te boek als wanbetaler en bleek mijn auto niet verzekerd te zijn. Het is gelijk opgelost en binnen 24 uur kan ik weer de weg op!

+ goede en snelle service en erg vriendelijk.

05 april 2012 | Ronald Brands

Zeer aan te bevelen !
Was online op zoek naar een autoverzekering na eerdere negatieve ervaring met niet nader te noemen verzekeringsmaatschappij.Ik werd netjes gebeld en na telefonisch contact was e.e.a. direct in orde gemaakt en zowel telefonisch als per mail bevestigd.

+ Uitstekende,kordate en duidelijke service

29 maart 2012 | jeancarlos

compleet pakket
ik ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden.ga zo door gr jeancarlos en hilde cijntje

+ te veel om op te noemen

22 februari 2012 | Familie DJ

Snelle terugkoppeling
Eind vorig jaar ontving ik van mijn schadeverzekeraar het bericht dat al mijn schadeverzekeringen per direct waren beëindigd. Er was sprake van een misverstand. Tegelijkertijd was ik op dat moment niet meer verzekerd. En als je verzekeringen door een verzekeraar eenzijdig abrupt beëindigd worden, heb je direct een probleem om je weer opnieuw bij een andere verzekeraar te verzekeren, ben ik achter moeten komen. Ik ben gelukkig via internet terecht gekomen bij Marnix Bokhorst van Bokhorstverzekeringen. Ik pakte de telefoon en belde hem op zijn mobiel. Het bewuste telefoontje was buiten normale openingstijden kan ik u vertellen. Wat op dat moment een verademing was dat hij me direct begreep. Hij kon me ook gerust stellen door me al gauw mede te delen dat hij er direct voor zou zorgdragen dat ik weer verzekerd werd. Een paar dagen later was ik al weer elders verzekerd. Uiteindelijk is de oude verzekeraar er achter gekomen dat alles op een misverstand berustte en herstelde deze verzekeraar alle schadeverzekeringen met terugwerkende kracht. Nu was ik opeens dubbel verzekerd. Zo kan het dus in het leven gaan. Ook dit loste Marnix redelijk snel op door bij de nieuwe verzekeraar een en ander uit te leggen, zodat uiteindelijk de verzekeringen die hij snel voor me had geregeld, weer ongedaan gemaakt werden.

+ De snelheid en duidelijkheid van communicatie richting de klant met concrete oplossingen. Goede bereikbaarheid per telefoon (mobiel) en per e-mail. Niet moeilijk doen. 

- Zou ik zo een twee drie niet weten.

Recensie archief 2011

15 december 2011 | Martin Kok

Staat altijd klaar voor z'n klanten
Inmiddels heb ik al mijn verzekeringen al jaren lopen via Bokhorst Verzekeringen, en ben daar zeer tevreden over. Dhr Bokhorst staat altijd voor mij klaar hetgeen ik zeer kan waarderen. Mooi voorbeeld hiervan is dat ik enkele jaren geleden op zaterdagmiddag een motorfiets kocht in Leeuwarden. Omdat ik de motorfiets op het moment van overschrijven gelijk diende te verzekeren, belde ik (zaterdagmiddag) naar Bokhorst Verzekeringen om te vragen of dat mogelijk was, enkele minuten later reed ik vol trots op mijn (verzekerde) nieuwe aanwinst naar huis toe. "Geen enkel probleem" volgens Bokhorst Verzekeringen, naar mijn idee een zeer fijne service! Wat mij betreft is Bokhorst Verzekeringen een een absolute aanrader voor iedereen die van service / advies / en waar nodig (direct) 1 op 1 contact hoog in het vaandel heeft.

 

15 december 2011 | Dick van Alphen

Goede service
Door een misverstand in het verleden kon ik geen "goedkope" verzekering meer afsluiten, na een paar e-mails en een telefoontje van de heer Bokhorst heb ik nu de gewenste polissen voor een normaal tarief.Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker vaker gebruik gaan maken van zijn diensten.

 

28 juli 2011 | Peter Eecen

Alles bij Bokhorst Verzekeringen
Ik ben uiterst tevreden over de service die Bokhorst Verzekering biedt. Mijn hele verzekeringspakket loopt bij de heer Bokhorst en als er iets is, dan staat hij volledig voor je klaar. Ook de hypotheek is naar volle tevredenheid door Bokhorst Verzekering geregeld, waarbij ik ervan overtuigd ben dat het de beste hypotheek is voor mij (en niet voor de tussenpersoon). 
+ Snelle vakkundige service en assistentie. Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Voordelige en kwalitatief hoge produkten!