Bokhorst Verzekeringen team foto marnix bokhorst Han van Hemert Kevin broersWelkom bij Bokhorst Verzekeringen!

Online alles regelen omdat het makkelijk en voordelig is. Persoonlijk advies en hulp zodra dat wenselijk is.  Dat is verzekeren anno nu. 

Het bieden van gemak & eenvoud in combinatie met de persoonlijke benadering zijn de belangrijkste pijlers onder het bedrijf. In deze tijd van steeds groter is beter......( lees; onpersoonlijk, onbereikbaar,etc. ) wil Bokhorst Verzekeringen voor u een partner zijn waarop u kunt vertrouwen en bouwen.

Wij zijn u graag van dienst;

 • Marnix Bokhorst
 • Han van Hemert
 • Kevin Broers

            

PS. Kijk ook op Youtube naar één van de video's.

Lees alles over ons:

Wat kan je van ons verwachten

Wij zijn:

 • Onafhankelijk tussenpersoon in schade & uitvaartverzekeringen. 
 • Zelfstandig. Geen andere financieele onderneming of verzekeraar heeft een belang in ons bedrijf.

Wij bieden:

 • Online verzekeringen aan met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op priijs en kwaliteit en deze direct af te sluiten.
 • Persoonlijk contact voor hulp & advies via de telefoon, mail, webcam of bij ons op kantoor.
 • Online beheer van je verzekeringen via de Polismap en de App.
 • Maatwerk omdat je niet standaard bent, maar bijzonder!
 • Binnen 1 pakket verschillende maatschappijen combineren en zo het beste & voordeligste pakket samenstellen.
 • De website is optimaal; zowel via de mobiel, tablet of PC 24/7 beschikbaar om u te helpen waar nodig. 
 • Alle polissen krijgt u indien mogelijk direct digitaal toegezonden. Snel, duidelijk en overzichtelijk.
 • Schadeverhaal service; heeft u een schade geleden dan verzorgen wij het verhalen van deze schade. 
 • Geen abbonement; de kosten worden apart gemeld op de polis (indien mogelijk), zijn passend en worden in rekening gebracht als onderdeel van de totale premie. 

Wij hebben: 

 • Een inschrijving bij de Koophandel te Noordwest Holland / Hoorn ( KvK ) nummer : 37117807
 • Een vergunning van de Autoriteit Financiele markten ( AFM ) Ons vergunningsnummer is: 12005547
 • Een aansluiting bij de Stichting klachteninstituut Financiele Dienstverlening ( KiFiD) Onder aansluitnummer: 300.002848
 • De erkenning als; Erkend Financieel adviseur van de Stichting Erkenningsregeling adviseurs ( SEH) : registratienr. 15389
 • Een passende beroeps en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Heb je ons nodig

Wij zijn gevestigd in Ilpendam, regio Zaanstreek, Waterland. Ilpendam is gelegen tussen; Amsterdam Noord en Purmerend. 

Gegevens:

 • Bezoekadres: Dorpsstraat 80 | 1452 PJ  | Ilpendam 
 • Postadres: Postbus 36039 | 1020 MA |  Amsterdam

Contact opnemen:

Social media:

Wie zijn wij

Bokhorst Verzekeringen is opgericht op 4 april 2005 als onafhankelijk en zelfstandig tussenpersoon in verzekeringen. In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een middel grote tussenpersoon gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers. 

Inmiddels verzorgen wij de verzekering(en) voor ruim 3000 particulieren en over de 400 bedrijven.

Klant worden

Als u op zoek bent naar een tussenpersoon die u kan adviseren bij het maken van de juiste beslissing? Dan is het zeer belangrijk te weten met wie u zaken doet en wat u kunt en mag verwachten van de aangeboden dienstverlening.

Als tussenpersoon zijn zaken als deskundigheid, betrouwbaarheid en oprechtheid onmisbare eigenschappen. Uiteraard zal uit het persoonlijke contact blijken of u zich prettig voelt bij onze manier van werken.

Wat u kunt en mag verwachten van Bokhorst Verzekeringen als tussenpersoon hebben wij vastgelegd in het Dienstverleningsdocument. Dit document voorziet u van alle informatie over onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten. Bij ons eerste contact krijgt u van ons dit document uitgereikt, ook kunt u het dientverleningsdocument downloaden of bij ons bestellen.

 

Wat zijn de kosten

Indien u een nieuwe of lopende verzekering over of afsluit bij Bokhorst Verzekeringen, brengen wij u naast de gebruikelijke provisie (zoals die is ingebouwd in de premie) geen extra kosten in rekening in de vorm van een serviceabonnement of andere abonnementsvorm.

Bij alle berekeningen en/of de offerte die u van ons krijgt zijn de kosten reeds in de premie verwerkt. Indien wij andere werkzaamheden voor u uitvoeren waarvoor apart kosten in rekening worden gebracht. Zullen wij u daarover altijd vooraf informeren en deze afspraak vastleggen in een dienstverleningsopdracht.

Om inzicht te geven in de·kosten per verzekering; voor het advies, service, bemiddeling en de schade afhandeling. Hierbij per productgroep een opgaven in % van de premie.

Particulier Schadeverzekeringen

 • Motorvoertuigverzekering(en) 20 %
 • Woonhuis / Inboedel en Kostbaarheden 10 t/m 25 %
 • Aansprakelijkheid / Rechtsbijstand en Ongevallen 10 t/m 25 %
 • Caravan / Kampeerauto / Fiets en Pleziervaartuig 20 %
 • Reis en Annulering 20 t/m 35 %
Op verzoek krijgt u van ons,voorafgaande aan het afsluiten van de verzekering, de voor die verzekering en maatschappij geldende provisie opgaven.
 
Lees ook ons: Algemeen: Dienstverleningsdocument.
 
AFM Dienstverleningsdocumenten:

Uitvaartverzekering(en)

Overzicht kosten voor advies, bemiddeling en service bij uitvaartverzekering(en) 

 • Advies kosten zijn € 55,- per uur. 
 • Bemiddelingskosten € 35,- en onderhoud & service kosten € 15,- per jaar gedurende de looptijd.

Of u nu hulp nodig heeft bij het afsluiten van de verzekering of u hebt schade die op één van de lopende verzekeringen is gedekt. U kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de e-mail en bij bijzondere situaties zijn wij ook buiten de regulieren kantoortijden bereikbaar. Kortom persoonlijke service & deskundig advies indien nodig of wenselijk.

Omdat wij met bijna alle verzekeringsmaatschappijen een samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten, is het vrijwel altijd mogelijk om de lopende verzekeringen per direct over te zetten naar ons agentschap onder de zelfde voorwaarden & premie.

Wilt u overstappen? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op; info@bokhorstverzekeringen.nl

Stage lopen?

Wij zijn erkend als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs voor de opleiding Bank- en Verkeringswezen / Commercieel medewerker Bank- & verzekeringswezen (4) 

o.a. voor de opleiding: MBO Klantmedewerker Schadeverzekeringen

Door deze erkenning kunnen wij een stage plek aanbieden voor korte of langere termijn aan enthousiaste leerlingen die zich willen gaan ontwikkelen binnen de branche.

Wij nodigen kandidaten uit om te solliciteren voor een stageplek binnen ons bedrijf. Mail naar: marnix@bokhorstverzekeringen.nl

Recensies:

Wij nodigen iedereen van harte uit om in een recensie je mening over of je ervaringen met; Bokhorst Verzekeringen te delen.

Wij stellen het bijzonder op prijs!

 • Op de website: Assurantiekantoor.org kun je eenvoudig een recensie schrijven en/of middels het geven van een aantal sterren de dienstverlening beoordelen. 
 • Op de website: Advieskeuze.nl kun je uitgebreider je ervaring delen met andere. 

Wij gaan ervan uit dat u een positieve ervaring heeft, maar het kan natuurlijk ook een negatieve ervaring zijn. Wel is het belangrijk dat recensies correct zijn en dat bij het plaatsen van recensies de normale regels van fatsoen in acht worden genomen. Op de website staan de gedragsregels en een uitleg.

Alvast bedankt! 


Deel je ervaring(en) met je vrienden op:

 

 Bokhorst verzekeringen 

 

Meer over onze dienstverlening, service, etc

 

Niet tevreden

Niets is leuker en geeft meer voldoening, dan dat wij als tussenpersoon op een goede mannier met u kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor ons advies, maar ook voor onze service- en beheer van uw lopende verzekeringen.
Toch weten wij ook, dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan, die een goede samenwerking in de weg staat. Bent u om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten! We kunnen proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

U kunt uw opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk aan ons doorgeven. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging thuis, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is.

Bokhorst Verzekeringen / T.a.v. Marnix Bokhorst
Postbus: 36039 / 1020 MA Amsterdam

Tel. 020 - 436 0 436 
E-mail: info@bokhorstverzekeringen.nl

Onafhankelijke Geschillencommissie

Gelukkig zijn we in staat de meeste klachten of opmerkingen naar volle tevredenheid op te lossen. Maar er zijn toch situaties waar we er niet uitkomen. Blijft uw klacht bestaan, nadat onze interne klachtenprocedure is doorlopen, dan is er het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening, in het kort KIFID.

Kifid, het financiële klachteninstituut
Kifid is de afkorting van het Klachteninstituut voor de Financiële Dienstverlening. Bij Kifid kunnen consumenten terecht als zij een klacht hebben over financiële dienstverlening. Kifid behandelt de klacht op een onafhankelijke en onpartijdige wijze.

Het instituut Kifid staat voor:

 • klantvriendelijkheid
 • professionaliteit
 • transparantie
 • uniformiteit
 • eenduidigheid en
 • kennisdelen

Het instituut is gericht op het beslechten van geschillen tussen een consument en een financiële dienstverlener waarop Nederlands recht van toepassing is. Dat gebeurt door bemiddeling door de Ombudsman of door een (bindend) bindend advies van de Geschillencommissie of de Commissie van Beroep. De Ombudsman, de Geschillencommissie en de Commissie van Beroep werken objectief en onafhankelijk. Zij worden ondersteund door secretarissen. Het bestuur van Kifid en de aangesloten dienstverleners hebben geen invloed op de adviezen en beslissingen van Kifid.

Daarnaast richt Kifid zich ook op het voorkomen van klachten. Klachten worden geanalyseerd om patronen en trends te ontdekken. Door bijvoorbeeld het geven van lezingen en workshops, wordt aan financiële dienstverleners geleerd hoe zij klachten kunnen voorkomen en de werkwijze kunnen verbeteren. Hierin wordt samengewerkt met het ministerie van Financiën en de Autoriteit Financiële Markten.

Informatie over deze geschillencommissie kunt u vinden op: www.kifid.nl

Het aansluitnummer, waaronder ons kantoor bij KIFID bekend is: 300.002848
Ons AFM vergunningsnummer: 12005547

Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (KIFID)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 0900-3552248 

Sponsoring

Wij ondersteunen verschillende verenigingen;

 • SV Ilpendam / Voetbalvereniging  / Bezoek de website.
 • Ilpenstein / Gymnastiekvereniging / Bezoek de website
 • Ronde van Ilpendam met een maatwerk Evenementenverzekering. Lees meer over dit evenement op de website.
 • Wij sponsoren de live radio en TV uitzending van Omroep Pim en RTV Purmerend. Bekijk onze commercial van 2015: Kijk op: www.Parckpop.nl voor alle informatie.

Daarnaast zijn wij sponsor van het MTB-Motorsport team

Het MTB-MOTORSPORT team is actief in de ‘DNRT ZAC’  en de ‘YTCC’ , Youngtimer touringcar championship competities. Wedstrijden worden gereden op  binnen- en buitenlandse circuits met drie verschillende racewagens; een Renault Clio V6 Trophy, Renault 21 Turbo Europacup en een Renault Clio Cup 16V. Het MTB-MOTORSPORT team onderhoudt en prepareert de wagens zelf. 

Renault Sport MTB Motorsport bokhorst verzekeringen

Disclaimer:

Disclaimer Bokhorst Verzekeringen.nl / Bokhorst online verzekeringen.nl / 2ekansverzekeringen.nl

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruik maken van deze site, betekent dat de gebruiker instemt met de volgende bepalingen: 

Gebruik van deze website 
De uitkomst van eventuele berekeningen is mede gebaseerd op de door u ingevulde gegevens en is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen risico en rekening. 

Intellectuele eigendomsrechten 
Alle op deze site afgebeelde gegevens, zoals maar niet beperkt tot teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo’s, woord- en beeldmerken zijn eigendom van, in licentie bij of gedeponeerd door Bokhorst Verzekeringen. Zij worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen persoonlijk gebruik is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. 

Uitsluiting van aansprakelijkheid 
Ondanks het feit dat Bokhorst Verzekeringen de uiterste zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar worden geacht kan Bokhorst Verzekeringen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Bokhorst Verzekeringen streeft ernaar dat de informatie op deze site correct is. Bokhorst Verzekeringen is echter niet aansprakelijk en biedt geen waarborg voor het ononderbroken en foutloos functioneren van de website en evenmin voor de gevolgen van het niet kunnen, beschadigd, verkeerd of niet tijdig ontvangen of verzenden van gegevens online. Evenmin is zij aansprakelijk voor schade of defecten, die als gevolg van het bezoek aan en het gebruik van haar site zouden kunnen ontstaan. Voor de inhoud van sites die niet door Bokhorst Verzekeringen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar onze site aanvaardt Bokhorst Verzekeringen geen enkele aansprakelijkheid.

Virussen 
Bokhorst Verzekeringen garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. 

Wijzigingen 
Bokhorst Verzekeringen behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling om deze pagina geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

{Privacy Statement}

Bokhorst Verzekeringen Privacy Statement

Hoe gaan wij om met uw gegevens:
Uw persoonsgegevens worden door ons opgeslagen en gebruikt voor marketing- en service-doeleinden. We bewaren en gebruiken uitsluitend persoongegevens die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan duidelijk is dat ze aan ons zijn verstrekt met als doel het tot stand komen van een verzekeringsovereenkomst. De gegevens worden door Bokhorst Verzekeringen gebruikt voor marketing- en servicedoeleinden. 

 • Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, anders dan de maatschappij(en) waar wij de verzekeringen voor u onderbrengen of schade(s) voor u afhandelen.

Ons bewaarbeleid:
Wij bewaren persoonsgegevens gedurende de looptijd van de verzekering(en) en tot 5 jaar na beëindiging op grond van de verplichting daartoe vanuit onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Verder bewaren en gebruiken we alle informatie, die u vrijwillig via onze site aan ons verstrekt, ten behoeve van marketing- en servicedoeleinden.

Als u opmerkingen heeft over het gebruik door ons van uw gegevens dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U heeft op verzoek de mogelijkheid om de door ons van u opgeslagen informatie in te zien en te corrigeren. Het verzoek kunt u doen naar: Pricacy@bokhorstverzekeringen.nl 

Cookieverklaring:
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina´s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Google Analytics:
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ´Analytics´-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt indien mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Social Media buttons:
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina´s te kunnen promoten (´liken´) of delen (´tweeten´) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van deze sociale netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens:
U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Het verzoek kunt u doen naar: Pricacy@bokhorstverzekeringen.nl 

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Let op: Het recht op vergetelheid geldt niet altijd.  Kijk voor meer informatie over de Autoriteit Persoonsgegevens en Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op / https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan:
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Execution only

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat Bokhorst Verzekeringen u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

Erkend ECABO Leerbedrijf

Met ingang van 26-08-2014 is Bokhorst Verzekeringen erkend als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs voor de opleiding Bank- en Verkeringswezen / Commercieel medewerker Bank- & verzekeringswezen (4) 

Door deze erkenning kunnen wij een stage plek aanbieden voor korte of langere termijn aan enthousiaste leerlingen die zich willen gaan ontwikkelen binnen de branche. De eerste stage plek is inmiddels ingevuld en wij nodigen kandidaten uit om te solliciteren voor een toekomstige stageplek binnen ons bedrijf. Mail naar: marnix@bokhorstverzekeringen.nl

In de contacten die u met ons heeft kan het dus zijn dat deze worden beantwoord cq behandeld door een stagiaire onder begeleiding van één van onze medewerkers. In de meeste gevallen zult u hier niks van merken, maar het kan zijn dat er gezien de vraag ruggespraak nodig is of een andere vorm van begeleiding, waardoor de afhandeling niet direct kan worden gedaan. Hiervoor vragen wij aan u dan ook een stukje begrip. 

Social Media

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en volg ons;

Social media: