Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Bestuurdersaansprakelijkheid voor carnavalsverenigingen

door | 22 sep 2022 | Collectiviteiten, Recreatie & Verhuur, Zakelijk

Sinds juli 2021 is het verplicht voor stichtingen en verenigingen om een bestuurdersaansprakelijkheid te verzekeren. Maar wat is dit? En hoe kan je dit verzekeren?

Je zet je hart in voor de zaak, maar toch gaat er iets fout door een miscommunicatie of een fout van een medebestuurder. Jij kan dan als mede-bestuurder alsnog volledig aansprakelijk gesteld worden, zelfs als je niks met de fout te maken hebt gehad! Hierdoor is het van groot belang om de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor jullie stichting/vereniging.

De gevolgen kunnen zo groot zijn dat deze verzekering intussen verplicht is volgens de wet

De WBTR; de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen stelt het tegenwoordig verplicht om de bestuurdersaansprakelijkstelling te verzekeren, dit ter bescherming van de bestuurders. Wat de exacte punten zijn van de WBTR kan je het beste de website raadplegen.
Klik hiervoor op de volgende link: WBTR

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is vaak lastig te verzekeren, vooral voor kleinere stichtingen en verenigingen. WIj hebben hier de oplossing voor!
Wij hebben oplossingen voor bestuurders van stichtingen en verenigingen van groot en klein; Of je nu een jaaromzet tot € 500.000 hebt of een jaaromzet boven de 5 miljoen euro!

Voor Oranje- en Carnavalsverenigingen hebben wij zelfs extra lage premie’s! Wij zijn samen met de Federatie Europesche Narren Nederland (F.E.N.) een speciale samenwerking aangegaan voor een oplossing van de bestuurdersaansprakelijkheid en hebben een exclusieve oplossing voor maar € 223,- per jaar!

De Bokhorst Verzekeringen F.E.N. BestuurdersAansprakelijkheidsVerzekering!

Om hier gebruik van te maken ontvangen wij graag een aanvraag via de rechter offerte knop! Deze aanbieding geld ook voor gloednieuwe F.E.N. leden. Je kan je via deze link inschrijven Wij hebben hiervoor in ieder geval nodig:

  • De naam van de vereniging/stichting;
  • De adresgegevens;
  • Het Inschrijfnummer van de KvK;
  • Je lidnummer bij de F.E.N.

Naast de bestuurdersaansprakelijkheid hebben wij ook oplossingen voor georganiseerde optochten, ook met motorvoertuigen. Kijk hiervoor op onze (carnavals)optochten pagina. Om een heel evenement te verzekeren, kan je terecht op onze evenementen pagina!

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Het is van belang dat je als bestuurder goed bent verzekerd. Bestuurders van een stichting/vereniging zijn vaak vrijwilligers, hierdoor wil je niet het risico lopen dat je volledig aansprakelijk gesteld word en de opgelopen schade verhaald word op je privé vermogen. Dit risico is te verzekeren, namelijk met een bestuurdersaansprakelijkheid. Wij hebben voor de Carnaval- en Oranjeverenigingen en -stichtingen een goedkope oplossing ontworpen, zodat ook de lagere risico's goed te verzekeren zijn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *