×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 132 niet laden

Voordelig uw tractor verzekeren

Wilt u uw tractor verzekeren? Bij Bokhorst Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor het afsluiten van een tractorverzekering. Een tractorverzekering biedt dekking tegen verschillende risico’s. Afhankelijk van uw bedrijf en werkmaterieel kunt u bepaalde risico’s verzekeren. Zo zijn er tractorverzekeringen voor (eigen) agrarische loonbedrijven en voor bezitters van een oldtimer. Een tractor verzekeren doet u bij Bokhorst Verzekeringen bijvoorbeeld in combinatie met een schadeverzekering voor in- en opzittenden. Wij adviseren u graag! Tractor verzekeren 

Wat is een tractor?

Een tractor is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Een tractor mag vanaf 16 jarige leeftijd gebruikt worden mits deze persoon in het bezit is van een T-rijbewijs. Heeft u een tractor en wilt u uw tractor direct laten verzekeren? Wij bieden uitstekende tractorverzekeringen aan met scherpe premie en goede voorwaarden. 

Kosten tractorverzekering

De kosten van een tractorverzekering hangt af van diverse factoren. Bijvoorbeeld of de tractor gebruikt wordt in een (eigen) agrarische onderneming of wanneer het een oldtimer betreft die ouder is dan 30 jaar en alleen als verzamel- of tentoonstellingsobject wordt aangehouden. Daarnaast zijn er diverse aanvullende verzekeringen. Denk onder andere aan een casco dekking zoals u die ook kent bij een autoverzekering. Voor maatwerk en totaaloplossingen verwijzen wij u graag door naar de pagina werkmaterieel verzekeren.

Tractorverzekering afsluiten

Een tractor verzekeren moet nauwkeurig gebeuren. Bij Bokhorst Verzekeringen bent u verzekerd van deskundig advies op het gebied van een tractor verzekeren. Wij zijn een volledig onafhankelijke en belangeloze tussenpersoon. Wilt u liever zelf een tractorverzekering afsluiten dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden hiervoor online verzekeringen aan met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zodra u overtuigd bent kunt u de gekozen tractorverzekering direct afsluiten. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen door met ons te bellen: 020 - 436 0 436. Tevens zijn wij via de e-mail bereikbaar: info@bokhorstverzekeringen.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogeijkheden voor een tractor verzekeren.

Uw tractor verzekeren doet u nauwgezet bij Bokhorst Verzekeringen.  

 

Vraag een offerte aan omtrent tractor verzekeren en wij gaan voor u aan de slag;

Vraag vrijblijvend een offerte aan