Foodtruck_IJscokar

Verkoopwagen/IJscokar

door | 21 apr 2022 | Horeca & bezorgdiensten, Zakelijk

Verzekeren van een Foodtruck / Snackwagen / IJswagen of andere verkoopwagen

Wij verzekeren voor horeca ondernemers de Foodtrucks en Snackwagens. Ook voor ijscowagens / bakbrommers etc. ben je bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van het type verkoopwagen en het soort gebruik zijn er verschillende mogelijkheden. Hierdoor is het eigenlijk altijd mogelijk om een passende dekking te kunnen aanbieden voor de wagen zelf en de onderneming(ondernemer & personeel).

In de basis gaan wij uit van een combinatie pakket:

1) Basispakket met de WA en/of een Beperkte casco of Cascodekking voor de Foodtruck en de AVB (aansprakelijkheidsverzekering bedrijf) voor de onderneming
2) Uitbreidingen: Inventaris en goederenverzekering / WEGAM (Werkgevers aansprakelijkheidsverzekeringmotorrijtuigen)

Afhankelijk van het soort bedrijf; wel of geen personeel; wel of geen bedrijfsruimte voor opslag etc; stellen wij de juiste offerte op.

Foodtruck / Snackwagen / IJswagen Verzekering afsluiten

Een Foodtruck / Snackwagen / IJswagen Verzekering bij Bokhorst Verzekeringen, omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. Waar andere afhaken zien wij kansen. We kennen de markt en de mogelijkheden. Bij Bokhorst Verzekeringen ben je verzekerd van deskundig advies op het gebied van verzekeren.  Wij werken digitaal omdat het handig is & geven persoonlijk advies als dat nodig is. Regel alles volledig digitaal of vraag ons om hulp.  

Weet je niet zeker of het risico te verzekeren is? neem dan eerst contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Maak jij je eten klaar op locatie, maar laat je het alsnog bezorgen? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bezorgbrommer

 

 

 

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Bij het runnen van een goede foodtruck horen ook de juiste voorbereidingen. Niet alleen lekker eten, maar ook de juiste voorzieningen voor als het onverhoopt mis gaat. We verzorgen totaal oplossingen zodat je op elke festival of markt zonder problemen kan gaan staan. In het pakket combineren we de WA dekking van de foodtruck met de aansprakelijkheid van het bedrijf en kunnen we de inventaris en de goederen meenemen in de dekking. Alles bij elkaar; voordelig, maar vooral overzichtelijk bij schade en je administratie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *