Op zoek naar een quad verzekering? Wij van Bokhorst Verzekeringen kunnen u daarbij helpen. Een quad verzekering is verplicht. U kunt het vergelijken met het rijden in een auto, er zijn vanzelfsprekend risico’s aan verbonden. Uw quad verzekeren biedt zekerheid.

Het is verstandig om te kijken naar welke verzekeringen u wil afsluiten, uw quad laten verzekeren kan namelijk op verschillende manieren met diverse doeleinden. Bokhorst Verzekeringen adviseert u graag met het kiezen van een geschikte quad verzekering.

 

Quad verzekering

Wat is een quad?

Een quad is een vierwielige motorfiets of brommer en dus een motorvoertuig. Door de Nederlandse verkeerswet wordt een quad gezien als een gemotoriseerde driewieler. De quad wordt gelijkgesteld aan een motor, auto of landbouwvoertuig (zonder kenteken). Er zijn quads waar het dragen van een helm niet verplicht is, de quad moet dan wel voorzien zijn van goedgekeurde veiligheidsgordels.

Uw landbouw quad verzekeren

Steeds vaker krijgen wij het verzoek om een quad als landbouwvoertuig te verzekeren. Denk hierbij aan Can-am quad, Utility modellen en Yamaha quads. Wanneer u op zoek bent naar een quad verzekering, zult u zien dat er verschillende opties zijn. Zo is het o.a. andere mogelijk te kiezen voor een WA + volledig casco quad verzekering. Neem voor meer informatie over een landbouw quad verzekeren vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over een quad verzekeren.

Kosten quad verzekering

De kosten voor een quad verzekering hangt af van diverse factoren. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk. U kunt uw quad WA verzekeren met aanvullend een Beperkt Casco of Casco dekking. Hoe uitgebreider de dekking, hoe meer u gaat betalen, hoe minder risico’s u loopt als bezitter van een quad.

Quad verzekering afsluiten?

Een quad kan veel plezier opleveren, helemaal als u met een gerust hart door een goede quad verzekering kan rondrijden.

Lees de voorwaarden, gegevens over onze dienstverlening, kortom alles wat voor u van belang is bij het maken van de juiste beslissing.