Piaggio Ape Vespacar / TukTuk

door | Particulier

Wij verzekeren de Tuktuk, de Piaggio Ape vespacar in de verschillende uitvoeringen: Ape 50 of bijvoorbeeld de Ape TM of de CargoBee in alle vormen en maten en voor verschillende soorten van gebruik, zowel zakelijk als privé.Piaggio
De Piaggio Ape Vespacar, dankt zijn naam aan het Italiaans woord voor bij, spreek uit als apéé, het is een lichte, driewielige bedrijfswagen. Meer weten over de Piaggio? Kijk op hun website.
Bij de Piaggio ape vespacar verzekering spreken we over de brommobiel. Dus met het gele kenteken. Uiteraard zijn er veel verschillende wagens en merken. Ook het gebruik is bij iedereen weer anders. Wij kijken graag samen met u naar de best passende mogelijkheid. Afhankelijk van het type & het gebruik zijn er verschillende mogelijkheden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om een passende dekking aan te bieden.

Ook voor de Gargobee, de Tuktukverzekering (gemotoriseerde riksja / Bajaj ) of een soortgelijk voertuig; Kunt u het offerte aanvraagformulier invullen.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen voor je Piaggio Ape Vespacar?
Aanvragen kan eenvoudig via onze website. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.
Wij helpen u graag. Bel: 020 – 436 0 436 Piaggio-Vespacar-bakbrommerverzekering_bokhorst_verzekeringen
Kijk voor maatwerkoplossingen:
Jeffrey
Robert Eecen
Vespacars worden voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt. Ik hoor echt van alles voorbijkomen. Zoals onder andere een ijsverkoopwagen, een boodschappenkar of een reclamebrommer. Ik verzeker ze op dagelijkse basis en weet precies waar dit het beste kan. Wat vooral van belang is; is dat ik precies weet waar jij hem voor gebruikt, zodat ik dit ook duidelijk kan maken bij de verzekeringsmaatschappij. Zo kan ik ervoor zorgen dat jij goed verzekerd bent als je wel eens schade hebt!

2 Reacties

 1. ma qusaibati

  I have piaggio ape foodtruck , contains 2 pizza oven on gas
  2 fridge . i want to do insirance

  Antwoord
  • Mart Stijvers

   We have a fitting solution for insuring a Piaggio Ape equipped as a foodtruck.
   See this page for all the information and the application form: Foodtruck page.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *