Stel u organiseerd een familiedag, feest, etc. en besluit een huifkar of een soortgelijke kar te gebruiken en deze met een eigen/geleende tractor te gaan voortbewegen door de bossen. De tractor heeft u wa-verzekerd als landbouwvoertuig. 

Zoals u wellicht al weet sluit de wa-verzekering van de tractor dit risico in de voorwaarden nadrukkelijk uit. Het voertuig is dus niet verzekerd tijdens deze activiteit. 

Daarom kunt u via Bokhorst Verzekeringen online een aanvraag doen voor een passende verzekering. Huifkarverzekering personenvervoer bokhorst verzekeringen

De Pluspunten van de verzekering op een rij

  • WA-dekking voor wagen én trekkend voertuig
  • Zowel voor 1 dag als doorlopende dekking is mogelijk. 
  • Ook dekking in omliggende landen, mits de tocht start en eindigt in Nederland.
  • Dekking vangt al één dag voor de optocht ( de proefrit / klaarzetten ) aan en eindigt één dag na de optocht. ( opruimen / terugbrengen ) 

Om te mogen rijden met een huifkar met daarin personen, moet u in het bezit van een ontheffing vanuit de gemeente en moet de combinatie tractor / huifkar in goede conditie zijn en beschikken over de juiste uitval beveiliging.

De premie is op aanvraag en is altijd maatwerk, afhankelijk van de grote van de huifkar / het aantal zitplaatsen / locatie / type gebruik / etc. 

 

Vraag online een offerte aan