Recreatie scooterverzekering voor verhuur

ZEGO X BOKHORST Scooterverhuur verzekeringen

door | Nieuws berichten zakelijk

FLEXIBELE VERZEKERINGSPRODUCTEN VOOR DE RECREATIEVE VOERTUIGVERHUURMARKT

24-05-2022, Nederland – Bokhorst Verzekeringen en Insurtech Zego zijn een samenwerking aangegaan om een flexibele verzekeringsoplossing te bieden aan klanten die wagenparken met recreatieve voertuigen hebben. Door de samenwerking kan Bokhorst Verzekeringen innovatieve en flexibele verzekeringsproducten aanbieden aan de vele wagenparken die ze in Nederland ondersteunen.

Zego, dat begin dit jaar in Nederland werd gelanceerd, helpt wagenparken tijd en geld besparen. De insurtech maakt gebruik van gedragsgegevens zodat risico beter kan worden begrepen en de meest eerlijke premie berekend kan worden die gebaseerd is op het daadwerkelijke risico van een wagenpark. Het volledig geautomatiseerde wagenparkportaal van Zego helpt wagenparken tijd besparen door administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast helpt het wagenparken geld besparen door inzichten en tools te bieden die hen helpen om wagenparkprestaties op de lange termijn te kunnen verbeteren.

Door actief gebruik te maken van de functies in het wagenparkportaal kunnen wagenparkbeheerders naast het verlagen van hun premie bij verlenging, ook besparen op andere wagenparkkosten. Zego’s verzekeringsoplossing helpt klanten daarom niet alleen tijd en geld te besparen, het draagt ook bij aan de algehele verkeersveiligheid en duurzaamheid van het wagenpark

Bokhorst Verzekeringen, opgericht in 2005, heeft veel ervaring in het bemiddelen in verzekeringen voor de Nederlandse markt en is een van de marktleiders in de niche van recreatievoertuigen. Het innovatieve klantenbestand van Bokhorst Verzekeringen sluit daarom goed aan bij de flexibele verzekeringsoplossingen die Zego aanbiedt.

“Bokhorst Verzekeringen heeft een niche in de markt veroverd als dé makelaar voor wagenparkbeheerders die zich bezighoudt met verhuur- en recreatievoertuigen. Dankzij onze expertise hebben we kunnen werken met een breed scala aan inventieve klanten die het beste kunnen worden bediend door het soort flexibele, tijd- en geldbesparende verzekeringsproducten die Zego aanbiedt.’’

 


OVER ZEGO

Zego is een commerciële aanbieder van motorrijtuigenverzekeringen die wagenparkbeheerders en bedrijven kansen biedt. Als insurtech combineert het de beste technologie met geavanceerde data om verzekeringsproducten aan te bieden die bedrijven tijd en geld besparen.

Door inzicht te geven in het rijgedrag en actief risicobeheer te bieden, helpt Zego wagenparken rijgedrag te verbeteren. Het resultaat? Veiliger, zuiniger en schoner rijgedrag. Zodat wagenparken niet alleen op hun premie kunnen besparen, maar ook alle andere wagenparkkosten onder controle kunnen houden.

Zego, opgericht in 2016 in het VK, is inmiddels actief in 9 landen in Europa. Het heeft meer dan $280 miljoen aan financiering opgehaald en was de eerste Britse Insurtech met een waarde van meer dan $ 1 miljard. Ook was het de eerste insurtech die een eigen verzekeringslicentie kreeg. Onlangs stond Zego op de 14e plaats in de FT 1000-lijst van Europa’s snelstgroeiende bedrijven.

Lees hier meer over hoe Zego wagenparken helpt om tijd en geld te besparen.

 

OVER BOKHORST

Bokhorst verzekeringen is in 2005 opgericht als onafhankelijke intermediair in verzekeringen in Nederland. In de afgelopen 17 jaar heeft het zich ontwikkeld tot een belangrijke intermediair gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers.

Vanuit de overtuiging dat je niet standaard bent, maar bijzonder, richt Bokhorst Verzekeringen zich met verschillende labels actief op een specifieke doelgroep. Door deze specialistische benadering weet Bokhorst Verzekering zich te onderscheiden met speciaal ontwikkelde oplossingen.

Lees hier meer over Bokhorst Verzekeringen en de verschillende labels.

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Ik spreek veel met de acceptanten van de verzekeraars en weet precies welke maatschappijen de beste dekkingen bieden voor jouw risico!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *