Wij verzekeren de Tuktuk, Piaggio Ape in de verschillende uitvoeringen: Ape 50 of bijvoorbeeld de Ape TM en de Vespacar of de CargoBee in alle vormen en maten en voor verschillende soorten van gebruik, zowel zakelijk als privé.

Uiteraard zijn er veel verschillende wagens en is elk gebruik weer anders. Wij kijken graag samen met u naar de best passende mogelijkheid. Normaal gesproken kunnen wij binnen 1 dag de verzekering in orde maken indien het gebruik is zakelijk. Voor prive gebruik kunt u direct online de premie vergelijken en de polis ook afsluiten. Afhankelijk van het type & het gebruik zijn er verschillende mogelijkheden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om een passende dekking te kunnen aanbieden. 

Piaggio Vespacar verzekering bokhorst verzekeringen

Vraag voor zakelijk gebruik een offerte aan via onderstaande knop.

Indien prive / particulier gebruik kunt u voor de Piaggio Ape ( vespacar ) of de CargoBee / Bakbrommer voorzien van een brommerkenteken online de premie vergelijken en de polis direct afsluiten.

Voor de bijzondere bromfiets zoals de Stint of de Gargobee, de Tuktukverzekering (gemotoriseerde riksja / Bajaj ) of een ongekentekende Ape of een soortgelijk 25 km / MMBS voertuig; Vul dan het offerte aanvraagformulier in. 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Zakelijk: Offerte aanvraag Prive: Vergelijken en afsluiten Prive: Offerte aanvraag

Bekijk ook eens: brommobielverzekering, scootmobielverzekering, werkmaterieelverzekering, tractorverzekering, quadverzekering en verzekering geweigerd.