Wij verzekeren de Tuktuk, Piaggio Ape in de verschillende uitvoeringen: Ape 50 of bijvoorbeeld de Ape TM en de Vespacar of de CargoBee in alle vormen en maten en voor verschillende soorten van gebruik, zowel zakelijk als privé.

Uiteraard zijn er veel verschillende wagens en is elk gebruik weer anders. Wij kijken graag samen met u naar de best passende mogelijkheid. Normaal gesproken kunnen wij binnen 1 dag de verzekering in orde maken.  Afhankelijk van het type & het gebruik zijn er verschillende mogelijkheden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om een passende dekking aan te bieden.

Piaggio Vespacar verzekering bokhorst verzekeringen

Vraag een offerte aan via onderstaande knop. Ook voor de Gargobee, de Tuktukverzekering (gemotoriseerde riksja / Bajaj ) of een Ape of een soortgelijk 25 km / MMBS voertuig; Kunt u het offerte aanvraagformulier invullen. 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Bel: 020 - 436 0 436 / Mail naar: info@bokhorstverzekeringen.nl

Vraag een offerte aan

Bekijk ook eens: brommobielverzekering, scootmobielverzekering, werkmaterieelverzekering, tractorverzekering, quadverzekering en verzekering geweigerd.