Schuldhulp NVVK verzekeringen

door | Collectiviteiten

Speciaal aanbod voor NVVK en N.B.P.B. leden samen met het Verbond van Verzekeringen en De Vereende

Voor alle klanten van deze schuldhulpverleners is het mogelijk om via 2e Kans Verzekeringen bij de Vereende een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) en een inboedelverzekering af te sluiten tegen een verlaagde premie. Let op: Deze optie komt pas beschikbaar zodra het door omstandigheden niet lukt om de verzekeringen onder te brengen bij een reguliere verzekeraar.

Hoe werkt het in de praktijk?
Samen met de NVVK & N.B.P.B. en de Vereende hebben we een stappenplan uitgewerkt waarin wij op basis van het volledige dossier: NVVK- of N.B.P.B. aanvraagformulier, inclusief inboedelwaardemeter en CIS-uittreksel. Gaan beoordelen welke mogelijkheden wij zien.

Het aanvraagproces:

  • Stap 1: Wij gaan op basis van de inventarisatie, de CIS registratie en in samenspraak met de schuldhulpverlener een poging doen om de verzekeringen in de reguliere markt onder te brengen. Dus tegen reguliere premies en voorwaarden.
  • Stap 2: Lukt dat (nog) niet, dan krijgt relatie van ons een aanbod met premies van De Vereende met een korting ten opzichte van de standaardpremie.
  • Stap 3: Op het moment dat er sprake is van finale kwijting van de schulden, doet wij opnieuw een poging om de lopende verzekering(en) over te zetten naar een reguliere verzekeraar. Dit doen we totdat het succesvol is uitgevoerd en de polis bij De Vereende weer kan worden geannuleerd.

Aanvragen?

  • Start met het invullen van je gegevens op www.2ekansverzekeringen.nl In het formulier komt vanzelf de vraag over de NVVK of de N.B.P.B. en je schuldhulpverlener.


Contact:

  • Ben je zelf actief in de schuldhulpverlening en wil je bespreken op welke manier wij kunnen helpen met het vraagstuk van de verzekeringen?
  • Wil je bekijken op welke manier we eenvoudig de aanvraag kunnen inregelen voor je relaties?
  • Kortom wil je bespreken hoe wij met elkaar kunnen samenwerken?

Neem dan contact met ons op: Vraag naar Marnix Bokhorst / Tel 020-4360436


 

Jeffrey
Robert Eecen
Er wordt vaak gedacht dat je door schulden / betaalregelingen geen normale verzekering meer kan afsluiten. Ik kijk juist naar de mogelijkheden en kijk graag samen naar een passende oplossing. Begin op ons partnerlabel 2e kans verzekering met de voornaam, postcode en huisnummer van de onder bewindgestelde en kies de onderste optie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *