Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Redeneer vanuit de klant, niet vanuit het product

door | 3 mei 2022 | Nieuws berichten particulier

De Vereende staat bekend als de verzekeraar voor bijzondere risico’s. Zoals een amfibievoertuig in een overstromingsgebied om bij boerderijen melk af te voeren en kinderen van en naar school te brengen. En wat is de rol van de assurantieadviseur ( Bokhorst Verzekeringen ) in zo’n project. Lees hier meer over de Ark van Wilp op de site van De Vereende.

 

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Ik spreek veel met de acceptanten van de verzekeraars en weet precies welke maatschappijen de beste dekkingen bieden voor jouw risico!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *