Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Nominatie: Top3 VVP Advies Award 2022

door | 3 mei 2022 | Nieuws berichten algemeen

We zijn genomineerd door de jury van de VVP Advies Award 2022 in de categorie: niche, als parel in de financiële dienstverlening.
Fantastisch om op deze manier als kantoor waardering te krijgen voor onze manier van werken.
Genomineerd worden door een groep marktexperts, 32 spotters en een jury met vakgenoten, is natuurlijk een prachtige erkenning voor ons kantoor en voor elke individuele medewerker. Van vakantiekracht tot directeur is uiteindelijk iedereen onderdeel van het geheel waar wij voor staan: Maatwerk oplossingen: omdat je niet standaard bent, maar bijzonder.
Uiteraard gaan we voor plek 1 in onze categorie en uiteindelijk voor de titel meest klantgerichte kantoor van Nederland.
Maar nu eerst even deze nominatie vieren met het hele team!!
Marnix Bokhorst

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *