De Leffert, een milieuvriendelijke elektrische transporter!

Bokhorst Verzekeringen is fan van elektrische voertuigen; Zo hebben wij al lange tijd een samenwerking met Frisian Motors.

Voor het verzekeren van, de door Frisian Motors ontwikkelde Leffert elektrische transporters series, hebben wij met Frisian Motors een exclusieve overeenkomst opgesteld. Het betreft een op maat gesneden pakket zonder verdere toeters of bellen. Hierdoor is er een betaalbare premie ontstaan voor deze voertuigklasse: T1a of T3a.

Of je nu de 2-zitter; de Leffert FM-40, FM-50 of de FM-55 hebt of juist de 4-zitter; zoals de FM-80, FM-90 of FM-100. Wij hebben een snelle en passende oplossing hiervoor!

‘Een flexibele verzekering voor een flexibel inzetbaar voertuig’

In ons collectief hebben wij mogelijkheden voor de verschillende soorten gebruik van de Frisian Motors. Zo kan dit particulier of zakelijk gebruik zijn, zoals verhuur! Aanvullende dekkingen op het voertuig zijn ook mogelijk, zoals;

  • Schadeverzekering voor inzittende;
  • Ongevallenverzekering voor inzittende;
  • Schadeverhaal rechtsbijstand.

De acceptatierichtlijnen voor de Leffert kunnen wel strenger zijn voor ‘hogere’ risico’s

Denk hierbij aan dat een Leffert die zakelijk wordt gebruik voor het bezorgen van (bijvoorbeeld) maaltijden, of een particulier voertuig voor een jonge bestuurder. Als je direct zelf al denkt dat het gebruik onder het kopje “bijzonder” valt. Kijk dan eens naar onze mogelijkheden in een pakketvorm! Hoe meer verzekeringen wij aanbieden bij de verzekeraar, hoe meer ruimte zij geven voor de acceptatie.

Korting op korting bij meerdere voertuigen’

Naast de korting die je al krijgt binnen het collectief van Bokhorst Verzekeringen & Frisian Motors, zijn er meer mogelijkheden. Wij krijgen vanuit de verzekeraars nog extra mogelijkheden om korting te verlenen als er door één partij meer dan 5 Lefferts worden verzekerd!

Vraag via onderstaande link direct een offerte aan, Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
Wil je liever eerst kijken wat voor Leffert je wilt kopen. Kijk dan op de pagina van Frisian Motors!

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Zo goed als iedereen weet dat elektrisch rijden de toekomst is. Particulier en zakelijk is dit enrom voordelig. Hierdoor wil ik je ook een voordelige verzekering kunnen bieden. Het Bokhorst Verzekeringen-Frisian Motors collectief is hier perfect voor!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *