Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Recreatieverhuur E-Scooter BRP

Bokhorst Recreatie Pakket – BRP E-Chopperpolis

door | 10 aug 2022 | Recreatie & Verhuur, Zakelijk

Wij hebben een unieke oplossing voor het verzekeren van Scooters / E-Scooters die worden gebruikt voor de recreatieverhuur. We hebben daarvoor een aparte collectieve mogelijkheid waar je als verhuurder aan kunt deelnemen tegen zeer gunstige condities. Deze polis is exclusief via Bokhorst Verzekeringen af te sluiten en is het resultaat van het samenvoegen van de vele recreatie wagenparken die wij reeds verzekeren.

Verhuur je scooters voor recreatiedoeleinde vanuit een recreatiepark, Bed & Breakfast, horeca-gelegenheid, etc.? dan hebben wij de passende dekking voor je klaarliggen. Ons aanbod is een flexibele verzekeringsoplossing voor verhuurders van recreatieve voertuigen in de 25 km klasse (met het blauwe kenteken) Door onze schaalgrootte kunnen we een aanbieding doen welke je als “kleine” verhuurder zelf nooit kunt krijgen.

De kracht van het collectief, maar wel met een eigen polis.

Het volledig geautomatiseerde wagenparkportaal wat we ter beschikking stellen helpt om tijd te besparen door de administratie zo eenvoudig en flexibel mogelijk te maken. Aan- en afmelden is een eenvoudige handeling en er is altijd een actueel overzicht van voertuigen.

Binnen ons BRP pakket kun je de belangrijkste dekking eenvoudig regelen:

  • WA-dekking voor de E-Scooters bij recreatieverhuur
  • Aansprakelijkheid voor het bedrijf & aansprakelijkheid voor de verhuurder (ondeugdelijke verhuur)
  • Inventaris / goederen dekking inclusief de motorvoertuigen
  • WEGAM dekking / Aansprakelijkheid als werkgever voor schade werknemers bij gebruik motorvoertuigen.

Totaalpakket voor de ondernemer actief in de recreatieverhuur met unieke dekkingen die elders niet of alleen bij De Vereende tegen hoge premie’s zijn te verkrijgen.

Heb je nog vragen voordat je een offerte gaat opvragen? neem contact met ons op we helpen je graag! 020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl Luister bijvoorbeeld naar het verhaal van Rent & Event Volendam en hun ervaringen in de verhuur en de verzekeringen.

Ook voor verhuurparken met “bijzondere bromfietsen” zoals steps hebben we maatwerk oplossingen. Lees verder;

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Met het BRP pakket hebben we een unieke verzameling verzekeringen van verschillende aanbieders bij elkaar gebracht en hebben we een uitstekend en goedkoper alternatief voor de E-choppers dan de mogelijkheid via De Vereende. Kortom een prima mogelijkheid om te besparen op de premie en tegelijk te zorgen voor de juiste dekking om verantwoord te ondernemen in de recreatie verhuur markt. Neem contact met ons op voor hulp en tips, we hebben veel ervaring over de 1.000 scooters / E-scooters / kick-bike's etc in de dekking. Kortom we weten waar we het over hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.