Recreatieverhuur E-Scooter BRP

Bokhorst Recreatie Pakket – BRP – Snorfiets, brommer en oldtimer verzekering voor de recreatieverhuur

door | 10 aug 2022 | Recreatie & Verhuur, Zakelijk

We hebben een unieke oplossing voor het verzekeren van snorfiets, snorscooter, brommer en nu ook oldtimers zoals de Zundapp of de Kreidler die worden ingezet voor de recreatieverhuur. We hebben daarvoor een aparte collectieve mogelijkheid waar je als verhuurder aan kan deelnemen tegen zeer gunstige condities. Deze polis is exclusief via Bokhorst Verzekeringen af te sluiten en is het resultaat van het samenvoegen van de vele recreatie wagenparken die wij reeds verzekeren en de samenwerking met diverse partners.

Verhuur je scooters voor recreatiedoeleinde vanuit een recreatiepark, Bed & Breakfast, horeca-gelegenheid, hotel, etc. Dan hebben we de passende dekking voor je klaarliggen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Natuurlijk Crossen en Toer’n en hoe we hun hebben geholpen.

Ons aanbod is een flexibele verzekeringsoplossing

Voor verhuurders van recreatieve voertuigen hebben we voor de volgende voertuigen een aparte mogelijkheid;

  • Blauwe kenteken / snorfiets / 25 km
  • Gele kentekenplaat / brommer / 45 km
  • Gele kentekenplaat / 45 km / Oldtimer brommer ( Ouder dan 40 jaar )

Door onze schaalgrootte kunnen we een aanbieding doen welke, je als “kleine” verhuurder, zelf nooit kunt krijgen.

De kracht van het collectief, maar wel met een eigen polis.

Het volledig geautomatiseerde wagenparkportaal, dat we ter beschikking stellen, helpt om tijd te besparen. De administratie is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Het aan- en afmelden is een eenvoudige handeling en er is altijd een actueel overzicht van de voertuigen zichtbaar.

Binnen ons BRP pakket kun je de belangrijkste dekking eenvoudig regelen:

  • WA-dekking voor de motorvoertuigen in gebruik voor de recreatieverhuur, blauwe en gele kenteken / snorscooter en brommer.
  • Aansprakelijkheid voor het bedrijf & aansprakelijkheid voor de verhuurder (ondeugdelijke verhuur)
  • Inventaris / goederen dekking inclusief de motorvoertuigen
  • WEGAM dekking / Aansprakelijkheid als werkgever voor schade werknemers bij gebruik motorvoertuigen.

Totaalpakket voor de ondernemer actief in de recreatieverhuur met unieke dekkingen die elders niet of alleen bij De Vereende tegen fors hoge premie’s zijn te verkrijgen.

Heb je nog vragen voordat je een offerte gaat opvragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag! 020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Meer weten over ons? Luister bijvoorbeeld naar het verhaal van Rent & Event Volendam en hun ervaringen in de verhuur en de verzekeringen. Of het verhaal van Smart Wheelz, één van de marktleiders op het gebied van e-chopper verhuur.

Ook voor verhuurparken met “bijzondere bromfietsen” zoals e-steps hebben we maatwerk oplossingen. Lees verder;

Jeffrey
Marnix Bokhorst
Met het BRP pakket hebben we een unieke verzameling verzekeringen van verschillende aanbieders bij elkaar gebracht en hebben we een uitstekend en goedkoper alternatief voor de E-choppers dan de mogelijkheid via De Vereende. Kortom een prima mogelijkheid om te besparen op de premie en tegelijk te zorgen voor de juiste dekking om verantwoord te ondernemen in de recreatie verhuur markt. Neem contact met ons op voor hulp en tips, we hebben veel ervaring over de 5000 scooters / E-scooters / kick-bike's etc in de dekking. Kortom we weten waar we het over hebben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *